Energy egészségtudatos biokozmetikumok

By on december 29, 2017

Ha gyönyörű bőrre vágyunk, először önmagunkat kell megértenünk!
Az igazi titok nemcsak minden Energy kozmetikumban rejlik, hanem saját magunkban is, mélyen, legbelül.

Külsőnk a test és a lélek tükre, azaz a belső szépségünk tükröződése. Ezért nemcsak a bőrünk szépségével kell törődnünk – az igazi cél egész szervezetünk belső harmóniájának visszaállítása.
A gondosan összeválogatott, maximálisan hatékony összetevőknek köszönhetően ápoljuk a bőrt, erővel töltjük fel a belső szerveket, és visszaadjuk az elme nyugalmát.

Alapelvek:
– az Energy naturkozmetikumok kiemelkedően magas arányban tartalmaznak gyógynövény kivonatokat,
– magas ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával készülnek
– értékes és kiváló minőségű argánolajjal gazdagított
– fiatalító hatású borostyánkősavat tartalmaznak
– viszont NEM tartalmaznak parabéneket, szintetikus színezéket vagy illataromákat, nincs bennük kőolajszármazék vagy génmódosított anyag, NEM tartalmaznak továbbá kémiai UV szűrőket,sem SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot)

Készítményeinket minden szempontból a legnagyobb műgonddal és tiszta szándékkal állítottuk össze. Kizárólag természetes forrásokból származnak, kímélik az arcbőrt, tökéletesen beszívódnak, kellemes az alkalmazásuk, és hosszan tartó a hatásuk. A rendkívül magas hatóanyag-tartalom úgy ötvözi magában a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia, a hagyományos kínai orvoslás és a biorezonancia módszereit, hogy maximálisan kedvező hatást érhessünk el.Beauty1.-300x138 Energy egészségtudatos biokozmetikumok

Természetes parfümök
Az egyedülálló illatot kizárólag a krémekben aromaterápiás mennyiségben jelen levő értékes esszenciák adják, megteremtve ezzel minden készítmény egyedi, kivételes jellegét. A RENOVE krémek olyan terápiás eszközök, amelyek a lélek legmélyebb rétegeire hatnak, és harmonizálják bensőnket. Mivel az esszenciák a növények lényegét hordozzák magukban, a növényvilág legerősebb hatású alapanyagainak számítanak, és közülük több is a legdrágább források közé tartozik.

Beauty2-286x300 Energy egészségtudatos biokozmetikumokMinőség
A gyártáshoz kizárólag a legjobb minőségű nyersanyagokat használjuk, amelyek a természetes kozmetikumok esetén megszabott szigorú előírásoknak és a fogyasztók legmagasabb igényeinek egyaránt megfelelnek. Gondosan megválogatjuk az aktív alapanyagok beszállítóit, és együttműködünk velük, hogy a növények természetes bioritmusával összhangban megőrizzük nagyfokú tisztaságukat, energetikai értéküket és hatékonyságukat.

A pentagram gondolata
A bőrápoló RENOVE kozmetikumok családját 5 olyan arcápoló krém alkotja, amelyet az 5 elem harmóniájának alapelve szerint fejlesztettek ki.
Ez az 5 egyedülálló krém a hagyományos kínai orvoslás (hko) 5 elemét képviseli: A Fát, a Tüzet, a Földet, a Fémet és a Vizet. Öt készítmény, amelyek mindegyike egy adott szervcsoportra, bőrtípusra, továbbá lelkiállapotra vagy a szervezet belső egyensúlyi állapotára hat. Az egyes krémek kölcsönösen kiegészítik egymást, és egymásra épülve teljes rendszert alkotnak.
A megfelelő krém kiválasztása ezért teret enged a játékosságnak és főleg az intuíció érvényesülésének. Válasszon akár illat vagy szín, akár az aktuális kedélyállapot vagy a konkrét szükséglet alapján, döntése mindig helyes lesz.

 

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

About Energy Belvárosi Klub

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply