Barion Pixel

AZ influenza ÉS AZ ENERGY

A betegség jellemzése:
Az influenza nagyon fertőző, vírusos megbetegedés, amelyet a tünetek hirtelen megjelenése és magas láz jellemez. Elsősorban a tünetek hirtelen megjelenése és a magas láz az, ami megkülönbözteti az influenzát a náthával, torokkaparással és maximum 38 oC fokos lázzal kísért, általános légúti fertőzésektől.

Lappangási idő:
A betegség lappangási ideje rövid, rendszerint 18-48 óra. A szövődményektől mentes betegség lefolyása általában 7-10 nap. Az influenza szövődményei elsődlegesek vagy másodlagosak lehetnek. Az elsődleges komplikációkat rendszerint maga az influenzavírus idézi elő, amely a legtöbb esetben vírusos tüdőgyulladáshoz vezethet. A másodlagos szövődmények később és bakteriális felülfertőződés formájában jelentkeznek; előidézői általában a Pneumococcus vagy a Staphylococcus baktériumok.

Kórokozók:
A betegséget az A, B, C típusú influenzavírusok idézhetik elő.
Az influenza leggyakoribb kórokozója (az A típusú vírus) nemcsak az embert támadhatja meg, hanem az állatokat is (sertést, madarakat, lovakat). Korábban az influenza vírus A típusa okozta a világ összes nagy járványát és világjárványait. Az influenza vírus B típusa kisebb, helyi, folyamatosan terjedő járványokat idéz elő. A C típusú influenzavírus elsősorban a gyermekeket veszélyezteti. A betegség általában szezonális jellegű.influenza-300x162 AZ influenza ÉS AZ ENERGY

Forrása, hordozója és a fertőzés útja:
A fertőzés forrása a lappangási idő végén és az akut betegség első napjaiban maga az ember.
A vírus nagy számban van jelen az ember légzőszerveiben, és beszéddel, köhögéssel, valamint tüsszögéssel választódik ki. A betegség cseppfertőzéssel terjed. A vírus a légutakon keresztül kerül be a befogadó testbe.

Fertőzésveszély:
Influenzavírussal bárki megfertőződhet. Leginkább azonban a gyermekek és a fiatal felnőttek, valamint az idősek és a krónikus betegek hajlamosak a betegségre. Az influenza különösképpen veszélyezteti azokat is, akiknek krónikus betegségükből adódóan meggyengült az immunrendszerük, vagy immunrendszert gyengítő gyógyszereket szednek.

Leginkább veszélyeztetett csoportok:
immunproblémás személyek (HIV fertőzöttek, szervátültetésen átesett betegek, immunrendszert gyengítő – immunszuppresszív – szereket szedő páciensek);
krónikus tüdőbetegségben szenvedők (krónikus obstruktív tüdőbetegség, hörgőasztma – asthma bronchiale);
krónikus máj- és vesebetegek;
szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők (ischaemiás szívbetegség, szívinfarktus, szélütés);
cukorbetegek, főleg azok, akik kénytelenek inzulint használni;
azok a betegek, akik hosszú távú kórházi ellátásra szorulnak;
az egészségügyben, valamint a szociális ellátásban dolgozók;
zárt közösségekben élők (pl. kollégiumok, szociális otthonok).

A betegség lefolyása:
A betegség hirtelen jelentkezik. A láz magasra szökik (38-40 oC), hidegrázás, intenzív fejfájás, izom- és ízületi fájdalom jelentkezik elsősorban a hát és az alsó végtagok területén.
Jellemző a teljes fáradtság és kimerültség. Emésztési problémák is felléphetnek.
A vírus 1-2 napon belül megtámadja a légutakat. A tünetek: száraz, ingerlő köhögés, égető érzés a szegycsont mögött és mellkasi fájdalom. Nem ritka a kötőhártya-gyulladás és a fényérzékenység sem. A fáradtság érzése akár egy hónapig is eltarthat.influenza2 AZ influenza ÉS AZ ENERGY

Hagyományos gyógymód:
Célszerű a fokozott higiénia – orr-szájkendő, gyakori fertőtlenítő kézmosás, szellőztetés, gargarizálás – alkalmazása. Ez a megelőzés és a kezelés, illetve a fertőzés továbbadásának elkerülése szempontjából egyaránt fontos!

A szövődménymentes influenza nyugalmat, pihenést és fekvést kíván, rendszerint egy hétig. Rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás és a vitaminbevitel.

A gyógyszerek általában a lázat, a köhögést, a náthát és az ízületi, valamint izomfájdalmat csillapítják.

Indokolt esetben célzottan az influenza ellen ható, vírusellenes gyógyszereket ír fel az orvos. Ezek a gyógyszerek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek képesek hozzákapcsolódni a vírushoz, gátolva annak további szaporodását.

Antibiotikumokat kizárólag bakteriális felülfertőződés esetén szokás alkalmazni. Az antibiotikumok semmilyen módon nem hatnak az elsődleges vírusfertőzésre, használatuk ezért ilyen esetben felesleges és hibás!

Az influenza és az ENERGY termékei
Az ENERGY készítményei kíméletes alternatívát kínálnak, és csökkentik a gyógyszerek nem kívánt, olykor súlyos hatásainak kockázatát. A bioinformáció és a biorezonancia alapelvén működnek, ezért sokkal hatékonyabbak, mint más táplálékkiegészítők.nátha1-300x118 AZ influenza ÉS AZ ENERGY

Megelőzésre javasolt készítmények:
Vironal: véd a nyilvános helyeken, iskolában, tömegközlekedési járműveken stb. elkapható fertőzéstől. Nemcsak az influenza kialakulását előzhetjük meg a segítségével, de egyéb vírusos betegségeket (nátha, köhögés, torokgyulladás, tüdőgyulladás stb.) is. A Vironal ugyanis erősíti az immunrendszert. Javasolt adagolása: megelőzésképpen naponta 1×7 csepp, a betegség tüneteinek megjelenése után pedig naponta 3×7 csepp, étkezés előtt.

Flavocel: vírus- és baktériumellenes készítmény, amely C-vitamint és bioflavonoidokat tartalmaz. Támogatja az immunrendszer működését, felfrissíti a szervezetet, antioxidáns hatású. Alkalmazásával megelőzhetők a fertőzések. Javasolt adagolása: naponta 3×1 tabletta.

Spiron: illóolajok kombinációja spray formájában. Használható megelőzésképpen, emellett célzottan fertőtleníthető vele a levegő is. Jótékonyan hat köhögés esetén, szabaddá teszi a légutakat.

Heveny betegség (akut állapot):
Grepofit: erős vírus- és baktériumellenes hatóanyagokat tartalmaz. Legfontosabb összetevője a grépfrútmag-kivonat. Aktiválja az immunrendszert, és lerövidíti az influenzás megbetegedés lefolyását. Javasolt adagolása: naponta 3×1 tabletta, akut fázisban akár naponta 6×1 tabletta. Rendkívül fontos, hogy a készítményt időben, már az első tünetek megjelenésekor kezdjük el szedni!

Drags Imun: a Croton lechleri fa tiszta gyantáját tartalmazó készítmény. Tudományosan bizonyított tény, hogy a Drags Imun baktérium- és vírusellenes, valamint antioxidáns hatású. Jótékonyan hat az influenzavírusok által okozott légzőszervi megbetegedések esetén, és csillapítja a lázat. Javasolt adagolása: naponta 3×10 csepp – italba belekeverve, étkezés után.

Lábadozás:
energy_renol_etrendkiegeszito_csepp__e4eeb67f48aef18746119e80b75630fe-1-300x300 AZ influenza ÉS AZ ENERGYRenol: elsősorban a lábadozás időszakában képes hatékony segítséget nyújtani. Regeneráló hatású, ösztönzi az immunrendszer működését, jótékonyan hat fáradtság, ízületi fájdalom és hátfájás esetén. Javasolt adagolása: naponta 3×5-7 csepp.

A készítmények itt megadott, javasolt adagolása csak tájékoztató jellegű. Az adagolást a beteg állapotához, korához és reakcióképességéhez célszerű igazítani.

A pontosabb állapotfelmérés, valamint a megfelelő készítmény kiválasztása céljából javasoljuk az EAV alapján működő Supertronic készülék használatát. Ez a vizsgálat lehetővé teszi az egyes szervek elégtelen energetikai funkciójának megállapítását, valamint az adott szerv vagy szervek célzott regenerációját szolgáló, legmegfelelőbb készítmények kiválasztását.
A tájékoztató anyagot összeállította: Dr. Jiří Hanzel.

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft