Barion Pixel

ORGANIC SEA BERRY OIL 30 ml

4 900 Ft

a természet tiszta kvintesszenciája

  • A TIBET VÖLGYEIBEN ÉLŐ HOMOKTÖVIS KÉZZEL GYŰJTÖTT TERMÉSÉNEK MAGJAIBÓL SZÁRMAZÓ, KIZÁRÓLAG CO2 EXTRAHÁLÁSSAL KINYERT ÉRTÉKES OLAJ
  • A TERMÉSZETBEN RITKÁN FELLELHETŐ ÓMEGA-7 ZSÍRSAV FORRÁSA
Kategória:

Leírás

Az Organic Sea Berry oil használata

Tibeti homoktövis (Hippophae rhamnoides) magjaiból nyert olajat tartalmazó készítmény. A Tibet völgyeiben élő homoktövis kézzel gyűjtött termésének magjaiból származó értékes olaj, mely előállítása során megőrzi a növény valamennyi egyedülálló hatóanyagát.

Támogatja szervezet védekezőképességét, antidepresszáns és stresszellenes hatású, segítséget nyújt szív- és érrendszeri betegségek esetén, valamint az agyi érrendszer megbetegedéseiben. Gyógyítja a bőrproblémákat, az égési és fagyási sérüléseket. Támogatja az emésztőrendszer működését. Hozzájárul a szem, és a szájüreg nyálkahártyáinak megfelelő működéséhez. Az Organic Sea Berry oil (Bio minőségű homoktövis olaj) immunrendszerünk erősítésére szolgáló Energy készítmények fontos tagja!

Kizárólag Tibet 10.000 holdnyi tanúsított, egyedülállóan szerves talajjal rendelkező területén termesztett, kézzel begyűjtött homoktövis termésből készítve. Az olajat a létező legkíméletesebb technológiával nyerjük ki a gyógynövény terméseiből. A homoktövis legértékesebb kincse a növény magjaiból kizárólag CO2 extrahálással kinyert olaj, amely ennek a kíméletes eljárásnak köszönhetően megőrzi hatóanyagainak teljes spektrumát.

A tibeti homoktövis hatóanyagai ráadásul sokkal koncentráltabb formában vannak jelen a növényből kinyert olajban, mint a szibériai vagy európai társai esetében. A tibeti homoktövis magjai mindemellett a természetben csak nagyon ritkán előforduló, értékes omega-7 zsírsav gazdag forrásai is egyben.

AZ ORGANIC SEA BERRY OIL ALKALMAZÁSI TERÜLETEI:

» Csillapítja a fáradtságot, antidepresszáns és stresszellenes hatású.

» Megerosíti a szervezet természetes védekezoképességét.

» Palmitolénsav omega-7 zsírsav tartalmának köszönhetően javítja a szív- és érrendszer, valamint az agyi érhálózat állapotát, illetve csökkenti a velük kapcsolatos betegségek kialakulásának kockázatát.

» Rendkívül erős regeneráló képességével jótékonyan hat a szövetek megújulására bőr- vagy nyálkahártya-sérülés esetén.

» Segítséget nyújt bőrbetegségek (ekcéma, allergia és ehhez hasonlók) kezelésében.

» Kivételesen hatékony az égési sérülések, a fagyási sérülések, a sugárzás vagy a felfekvés okozta sérülések kezelésében.

» Javítja az emésztőrendszer működését, regenerálja a gyomor nyálkahártyáját, korlátozza a Helicobacter pylori baktérium szaporodását – amely a gyomorfekélyek egyik lehetséges okozója.

» Baktériumölő hatású

» Támogatja az endotélium és a testüregek sérüléseivel összefüggő betegségek gyógyulását – ami cukorbetegségben szenvedőknél igen gyakori.

» Hozzájárul a szem és a szájüreg nyálkahártyáinak megfelelő muködéséhez

TÁPANYAGOK:

A-, B1-, B2-, B6, D-, E-, F-, K-, P- vitamin (rutin) karotenoidok, avonoidok, folsav, cserzőanyagok, ásványi sók, omega-3, -6, -9 esszenciális zsírsavak, sót omega-7 zsírsavat is tartalmaz.

AJÁNLOTT ADAGOLÁSA: Felnotteknek: naponta 1-3x 2-7 csepp, 3 évnél idosebb gyermekeknek: naponta 1-3 csepp.

MINŐSÉG: BIO

ADALÉKANYAGOK: 0

GLIKÉMIÁS INDEX: alacsony

MAXIMUM TÁROLÁSI HOMÉRSÉKLET: 25 °C

TÍPUS: gluténmentes

GMO mentes

Hatóanyagok

Sokféle vitamin megtalálható benne: A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P (rutin). Továbbá tartalmaz karotinoidokat, flavonoidokat, folsavat, esszenciális zsírsavakat (ómega-3, -6, -9). A természetben ritkán fellelhető ómega-7 zsírsav forrása is egyben.

Tartalom: 30 ml

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.