Barion Pixel

Rólunk

Németh Imre

Nemeth-Imre Rólunk

Németh Imre vagyok, az Energy Belvárosi Klub egyik klubvezetője. A természetgyógyászat iránt valamikor a 80-as évek második felében kezdtem érdeklődni. Ez az érdeklődés konkrétan a reflexológia volt, aminek akkor még sem múltja, sem irodalma nem volt Magyarországon. A kezdeti nehézségek ellenére sikerült kitanulni a „szakmát”, amit azután eredményesen és sikeresen műveltem. Emellett a gyógynövények gyűjtésében és feldolgozásában is sikeresen segítettem a fitoterápiában jeleskedő és elismerést szerzett feleségemnek, akivel megértük a természetgyógyászat törvényi szabályozását, állandó továbbképzésekkel, tanfolyamokkal.

Az Energy készítményeivel a 2000-es évek elején találkoztunk, és a későbbiekben lehetőséget kaptunk Klub indítására. Így 2012 december 1-jén megnyitottuk az Energy Belvárosi Klubot, amit azóta is működtetünk. Már a négy unokánk is úgy nőtt fel, hogy Energy termék használók. 

2011-ben kaptam lehetőséget a Natúrsziget alapítójától, hogy megtanuljam a Sensitiv Imago biofizikai állapotfelmérő készülék használatát. Olyan sikeres lett ez a felkérés, hogy azóta is együtt dolgozunk, immár 12 éve. Mivel a Klub munkája eléggé kitölti a napomat, így külső oktató munkatárs lettem a Sensitiv Imagonál. 

Az elmúlt 12 évben rengeteg tapasztalatot szereztem mind a Sensitiv Imago „biofizikai állapotfelmérő” készülékkel, mind az Energy termékeinek a használatával kapcsolatban, melyeket az Energy Belvárosi Klub mindennapjaiban eredményesen tudok alkalmazni a klubtagok visszajelzései alapján. 

Németh Imréné Éva

Nemeth-Evi Rólunk

NÉMETH IMRÉNÉ ÉVA, ETI-vizsgával rendelkező fitoterapeuta, természetgyógyász vagyok, sokáig a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének Tagja, a Natúrsziget honlap munkatársa, a Gyógynövényes rovat szakmai szerzője és tanácsadója, valamint a Gyógynövénykereső összeállítója. Több, mint egy évtizede az Energy Belvárosi Klub klubvezetőjeként, tanácsadóként és a Vitae Magazin gyógynövényes rovatának szakmai lektoraként, valamint önálló cikkek szerzőjeként tevékenykedem.

1954-ben, Budapesten születtem. Hosszú évekig a gyógynövények puszta létezésére csak úgy gondoltam, mint természetes szépségű értékes növényekre. A zene, az irodalom, a képzőművészet és filozófia iránti fogékonyságom, érdeklődésem és tanulmányaim után racionális foglalkozásokat választottam, mert akkoriban a természetgyógyászat a legkevésbé sem volt elfogadott, elismert hivatás.

Egyéni és családi betegségek traumaként értek és motiváltak arra, hogy a gyógynövényeket megismerjem, felhasználásukkal segítsem a hozzám forduló családtagok és kliensek gyógyulását. A gyógynövényeket a természet ajándékainak tekintem, hisz évezredeken át központi helyet foglaltak el az emberiség fennmaradásában, életében. A természet és az ember elidegenedett viszonyát a gyógynövények megbecsülésével, méltó használatával igyekszem újra szeretetteljessé tenni. Nagyszüleim és szüleim természetes növényhasználatát felidézve próbáltam életben tartani a hagyományt, mert bizonyos, hogy a betegségek többségére, vagy annak megelőzésére van megfelelő hatású gyógynövény csak átgondoltan, személyre szabottan és felelősen kell azt megkeresni és használni.

Szűkre szabott szabadidőmben gyógynövényeket gyűjtöttem, amelyben segítségemre volt társam, egyben férjem Németh Imre is. A gyűjtések során szerzett tapasztalatok, valamint a növények feldolgozása, majd gyakorlati alkalmazása hosszú éveken át örömmel töltött el. Teakeverékeket, kivonatokat, olajokat, gyógynövény alapú krémeket, hajápoló samponokat készítettem, amelyek személyre szólóak voltak. Különösen a visszérgyulladásra, a reumatikus- és ízületi fájdalmakra, izomlazításra, zúzódásra és sérülésekre összeállított kivonatok, krémek voltak a legkeresettebbek. Erre az időszakra ma is büszkén gondolok.

2008-ban találkoztam egy olyan termékcsaláddal, amely egyesítette mindazt az igényt, amelyet egy gyógynövénykészítménytől elvárható. Ezek a termékek lenyűgöztek, mert tiszta környezetből származó gyógynövényi alapanyagokból és egyéb számomra fontos összetevőkből állnak, úgymint pl. kristályok gyógyító rezgése. Mindezt nem teakeverék, hanem koncentrált kivonat formájában elkészítve. Felgyorsult életformánk számára a tea fogyasztása ma már nem mindenki számára kivitelezhető. A szóban forgó termék használata praktikus, a hatása gyors és eredményes. Nem csupán számomra jelent mai napig csodálatot, hanem világújdonságként ámulatba ejtette már azokat is, akik használatban is megismerkedtek az Energy termékekkel. A teljességét fokozza az a környezettudatosság, amely jellemzi a termékek csomagolását, külső megjelenését.

A hozzám fordulókkal nemcsak TESTI szinten, hanem LELKI szempontból is komplexen, a holisztika elvei betartására törekedve igyekszem foglalkozni. Ebben segít pedagógiai, pszichológiai, filozófiai ismeretem és tanulmányaim. Mindezekhez a fitoterápián, aromaterápián kívül a reflexológia, a távol-keleti arcdiagnosztika, a HKO Öt elem tana, a csakragyógyítás bizonyos elemei, a Feng Shui az Új Germán Medicina stb. emberi egészségre gyakorolt hatásainak ismeretei segítenek. Így többféle úton közelíthetem meg a betegségeket kiváltó gyökér-okokat.

Korunk technikai és informatikai fejlődésével együtt járt az is, hogy megismerjünk újszerű eszközöket, tudatosan használjuk fel azokat egészségünk mélyebb megismeréséhez. Bizonyos, hogy ezekkel az új módszerekkel elért eredményeket csak nagy tapasztalattal rendelkező terapeuták tudnak megfelelően értékelni, ismerve a kapott technikai adatok buktatóit, félreérthetőségét. Ebben a munkában törekszem arra, hogy méltó munkatársa legyek férjemnek, adott esetben segítségére lehessek.

Németh Enikő

Nemeth-Eniko-685x1024 Rólunk

Funkcionális táplálkozási tanácsadó
Energy tanácsadó

Közel 25 éve vagyok pedagógus, az oktatás-nevelés különféle területein megfordultam.

Mindez megalapozta nyitottságomat az egyedi, személyre szabott megoldások keresése iránt.

Az Energy Belvárosi Klubban a termékekkel kapcsolatos tanácsok nyújtásán kívül várom szeretettel azokat, akik táplálkozási tanácsokat, egyénre kialakított étrendi javaslatokat szeretnének, legyen a céljuk gyógyulás vagy életmódjuk kiegyensúlyozottabbá tétele. 

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft