Barion Pixel

Tanácsadó képzés

– az Energy készítmények hatékony alkalmazása
– az Energy készítmények összetétele, hatásmechanizmusa, bioinformáció ismertetése
– a Pentagram regeneráció, az Energy filozófiája
– a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) alapelvei

A tanfolyam időpontja:

2024.október 5-12-19-26 szombat 9-17 óráig Energy Házipatika (önköltséges és fakultatív)Egy tanóra 50 perc. A tanórák között 10 perces szünet van. Az ebédszünet 1 óra időtartamú.

A tanfolyam díja:

20.000,- Ft (121 pont), mely összeg mellé egy 5000.-Ft értékű kupont adunk ajándékba.

A kupon a képzést követő hónap 2.-30.-ig vásárolható le az Energy Klubokban.
(a levásárlási feltételekről bővebb információ: www.energy.sk Tanácsadói Kalauz 3.1 bekezdésben)A jelentkezést a tanfolyam díjának befizetésekor fogadjuk el.

A képzés célja:

Az Energy termékek ismerete, és azok ajánlása jól felkészült szakembereket igényel, ezért az Energy Magyarország Kft új alapokra helyezi a tanácsadók felkészítését.
Alapvető cél, országos szinten, valamennyi Energy Klubban az Energy tanácsadók tudását azonos szintre hozni. Ennek első lépcsője a tanácsadói alapképzés.
A képzés célja továbbá, hogy az új és a régi tanácsadók az alapszintű munkához szükséges ismereteiket bővítsék, az értékesítés, kereskedelmi ismeretek, pontgyűjtés, bónuszrendszer ismeretének megléte mellett.

Az alapképzés további célja, hogy olyan tanácsadókat képezzen, akik:

  • Ismerik és alkalmazzák a Hagyományos Kínai orvoslás – továbbiakban HKO – alapvető filozófiáját a Yin és Yang elméletét.
  • Ismerik és alkalmazzák a HKO öt fázis, öt vándor (öt elem) tanát, a belső összefüggéseket, és a kölcsönhatásokat (hatások, ciklusok), az elemekhez tartozó valamennyi fogalmi rendszert.
  • Ismerik az Energy jelenleg forgalmazott étrend kiegészítőit, infokozmetikumait és egyéb termékeit, gyógyteáit és ezeket biztonsággal tudják ajánlani, a „mi mire való elv” alapján.
  • Ismerik és alkalmazzák a Pentagram regeneráció alapelveit.
  • Ismerik a bioinformáció fogalmát.
  • Alapvető vitamin-, nyomelem- és ásványianyag-ismerettel rendelkeznek.
  • Ismerik a reverzió (elsődleges rosszabbodás) fogalmát.
  • Pontos ismereteik vannak arról, hogy az Energy termékei mikor, mivel adhatók és melyek azok az esetek mikor az Energy étrend kiegészítői nem szedhetők. (A 4M elve: mit, mikor, mivel és mennyit.)

A képzés folyamata:

A hallgatók a három nap foglalkozásain interaktívan részt vesznek, és otthon feldolgozzák a tananyagot. Az elmélet-gyakorlat aránya 50-50%-os. Az alapképzés része a felhalmozódott gyakorlati tapasztalatok integrálása a tanfolyami képzésbe. A klubvezetők saját tapasztalataikat is beleintegrálják az általuk oktatott anyagokba.
A foglalkozásokon a képzéshez minden hallgató számára biztosított Energy kiadványok segítséget nyújtanak.

A regisztrálóknak e-mailban küldjük el a részletes tematikát.

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft