Barion Pixel

Kellemes meglepetés: ARTRIN balzsam

Az ARTRIN mindig a kedvenc krémjeim közé tartozott. Sokrétű felhasználhatósága mindig is izgatta a fantáziámat és nálam ő lett a csúcs. Fájdalomcsillapító hatású, hűsít, gyógyít – és most csak néhányat soroltam fel a számtalan hatása közül.

Ezért amikor először kipróbáltam az ARTRIN BALZSAMOT, egyáltalán nem lepődtem meg a jótékony hatásain. Csak bebizonyosodott számomra, hogy egy újabb kiváló regeneráló termék került a piacra.

 

“Hozzáadott értéket” képvisel benne többek között a teacserje, az Aloe vera és a kálmosgyökér kivonata. Érdemes pár szót ejteni arról, miért is kerültek bele ezek az összetevők. A teacserje kivonata csillapítja az ödémát, bizonyítottan daganatellenes és antibakteriális hatású. Az Aloe vera “életadó vére” az a gél, amely a növény leveleiben van jelen. Tápanyagokban gazdag, hidratálja a bőrt, javítja a mozgásszervek működését, és segít megszüntetni bizonyos bőrbetegségeket. A kálmosgyökér pedig emberemlékezet óta használatos fürdőadalékként reuma gyógyítására, külső sérülések kezelésére, ekcémára, és összességében erősíti a szervezetet.

Amikor dicsérem az ARTRIN balzsamot, az engem személyesen ismerő kétkedők, akik tudják, hogy “büszke szakállviselő” vagyok, most esetleg felhorkannak. Megkérdezhetik: honnan tudhatom mindezt, mikor nem is borotválkozom, és a balzsam elsősorban azoknak készült, akik rendszeresen igyekeznek megszabadulni a szőrzetüktől.

Ám ezek a disszonáns hangok igen távol állnak az igazságtól. Amikor a termék megjelent az ENERGY klubok polcain, borotválni kezdtem az arcomat, hogy magam is kipróbáljam a hatásait. Helyi masszázsokra is alkalmaztam, és nemcsak engem, hanem a vendégemet is kellemesen meglepte az ARTRIN BALZSAM kiváló viszkozitása, “bársonyos simogatása” és hűsítő, fájdalomcsillapító hatása. A bőr olyan lett a használata után, mint a babapopsi. Találkoztam azonban olyan tapasztalattal is, amikor borotválkozás és a balzsam első használata után az állon levő bőr kipirosodott és kellemetlenül égett. Hosszabban tartó alkalmazását követően azonban ezek a tünetek enyhültek, végül pedig teljesen eltűntek. Valószínűleg az ARTRIN BALM valamelyik összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenységi reakcióról volt szó.

Az ARTRIN balzsamot jó szívvel ajánlom, mivel használata igen kellemes és eredményes, emellett kiváló ajándékul szolgálhat férfiaknak és nőknek egyaránt.

Miroslav Kostelník

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft