Barion Pixel

A hónap klubja (1.) Belvárosi klub

Új cikksorozatunk első szereplői Németh Imréné Éva és Németh Imre, az ENERGY Belvárosi Klub vezetői. Mindketten
elhivatott természetgyógyászok, a gyógyítás mellett tiszta szívvel elkötelezett szakemberek. Vezérelvük, hogy a
rendelkezésükre álló minden eszközzel, és a kiváló ENERGY termékekkel segítségére legyenek a hozzájuk forduló,
egészséges életre vágyó embereknek. Tudásuk széleskörű, több évtizedes tapasztalatra épül, az ENERGY-ben
végzett munkájuk ezzel kiegészülve igen magas szintű. Magazinunk Évát kérdezte közös munkájukról, hivatásukról.

Hogyan találtatok rá az ENERGY által kínált üzleti lehetőségre?
1445_10201752464909050_560143471_n-300x198 A hónap klubja (1.) Belvárosi klubFontos állomás volt a Vitae magazin megismerése. Az akkori főszerkesztő, Kürti Gábor felkért a gyógynövényes cikkek lektorálására. A magazin cikkei felkeltették az érdeklődésünket a termékek iránt. Láttuk a termékek egyediségét is, melyek a HKO Öt Elem Tanára épülve az egész test problémáit lefedik. Bevallhatjuk, hogy az
ENERGY üzleti része kezdetben nem foglalkoztatott bennünket, kizárólag a termékek, azok összetétele, hatása és egyedisége érdekelt. Látogattuk viszont a Budai Klub előadásait, ott a termékek működéséről, az üzleti lehetőségekről is sokat hallottunk. Az ENERGY nívós konferenciáin is sokszor részt vettünk. Ekkor, mint a mesében, jött Marosi Zoltán igazgató úr, és felkért bennünket egy új klub kialakítására Budapesten, és 2012-ben létrejött a Belvárosi Klub. A kezdéshez kapott segítségért, az elgondolásainkkal kapcsolatos bizalomért ma is hálával gondolunk Zolira. Barátaink, munkatársaink, családtagjaink sokat segítettek tevőlegesen is a klub kialakításában. Ezt megköszönni sosem lehet eléggé, csak hálás szívvel, szeretettel viszonozni.
Milyen egészséggel, gyógyászattal kapcsolatos szakmai előéletetek van?
Korábban sokféle, személyre szóló teakeveréket, gyógynövényes krémeket, samponokat készítettem, az általunk gyűjtött gyógynövényekből, saját készítésű kivonatokból. Munkánkat egyedi módon, egymás természetgyógyászati szakterületére építve alakítottuk ki az elmúlt évtizedek során.
Magam fitoterapeutaként, távolkeleti arcdiagnosztaként és Feng Shui tanácsadóként, Imre reflexológusként és manuálterapeutaként, és több, mint hét éve Sensitiv Imago munkatársként tevékenykedik.
Miből áll a klubélet a Belvárosi Klubban?Milyen eseményekkel gazdagítjátok a közösségi életet?
Tartunk nyílt napot bemutató előadásokkal, kiváló szakemberek felvonultatásával és különböző tanfolyamokat, országos szintű továbbképzéseket. Szaktanácsadást biztosítunk homeopátiás gyermekorvos, hormonegyensúly szakértő, reflexológus, ThetaHealing terapeuta, kineziológus, addiktológus szakemberek bevonásával.
Jelenlegi kísérletünk pedig az új pedagógiai (tehetségfejlesztő, differenciáló) szaktanácsadás bevezetése. Tanácsadó
alapképzést a bevezetése óta rendszereresen, évente két alkalommal tartunk.
A klubunkba újonnan regisztrált tagok számára ingyenes mérést végzünk meridiánjaik és energetikai állapotuk értékelésével. A bizalmat azzal tudtuk megszerezni, hogy nem csak eladjuk a termékeket, hanem ún. utánkövetéssel kísérjük figyelemmel állapotuk változását, ami még tovább mélyíti a kapcsolatunkat. A személyes kapcsolatokat
erősítjük, így szinte családtagként tekintenek ránk, s ez az igazi klubélet! Úgy gondoljuk, hogy ez eddigi tevékenységünk célja! Töretlen fejlődésünk is ezt bizonyítja.
A család hogyan gondolkozik a munkátokról és mennyiben vesz részt benne?
A családunk életében eleve nagy változást hozott a ENERGY termékeinek használata. Fokozatosan eltűntek a gyógyszerek a háztartásból, ENERGY készítmények léptek a helyükbe. A két „alomból” született négy
unokánk csak ezeket hajlandó bevenni. A GREPOFIT spray-t el is kellett zárni, mert túl finom az íze. Szerencsére mindannyian egészségesek! Az unokák egymással versengve segítenek például a termékek címkézésében, de legnagyobb unoka már a pultnál is megállja a helyét, sőt, a tanácsadásbanis tud segíteni. Látjuk a folytatásunkat,
a jövő kibontakozását…
Marad idő hobbira, sportra?
Van a klubban jógafoglalkozás, a mozgás, aktív lazulás népszerűsítésére. Két csoportban működünk, közel 6 éve. Magam is rendszeresen részt veszek rajtuk. Imre ahová csak lehet, kerékpárral jár, már csak azért is, mert élvezettel hagyja le a dugóban megrekedt autósokat.
Miben látjátok a fejlődést, a jövőt?
A fejlődés lehetőségét abban is látjuk, hogy a klub jelenlegi munkáját az interneten keresztül még szélesebb körrel
ismertessük meg. Azon dolgozunk, hogy a weboldalunkat és a Facebook oldalunkat egyedivé tegyük. Mint minden, amit jól akarunk végezni, ez is időigényes. Nincs munkaidőnk, mert azt tesszük, amit szeretünk. Ez az életünk.
Mottónkká vált egy idézet: „Ha mindent megtettél a sikerért, a szerencse is melléd áll!” (Kemény Dénes)

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft