Barion Pixel

King Kong

King Kong

 

Az Energy cég bioinformációs készítményei több szinten, egy időben hatnak az emberi szervezetre. Amíg a hatóanyagok a testünkben zajló folyamatokat, illetőleg szerveinket közvetlenül befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancián keresztül közvetve szüntetik meg a megbetegedés okait az információs mezőben.king_kong King Kong

A King Kong széles körben alkalmazható, bioinformációs, regeneráló, anabolikus hatású készítmény. A fitoterápia, a pszichotronika, a kristályterápia, valamint a biorezo- nancia legújabb ismeretei alapján fejlesztették ki. Ezt a magas koncentrációjú terméket (30 ml = 400 ml klasszikus kivonattal) speciális technológiával állították elő. Nem tartalmaz alkoholt vagy édesítőszert, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják.

Elsősorban a tüdő, a szív, a vese, a húgyhólyag, a kormányzó pálya, az ín- izom-pálya, az epehólyag, a vastagbél, a lép-hasnyálmirigy, az ún. jang és jin összekötő pálya, valamint a hármas melegítő energetikai pályáját befolyásolja. Ezáltal jótékony hatást fejt ki azokra a problémákra is, amelyek az e pályákon található szervek elégtelen működéséből erednek. Olyan készítményről van szó, amely a test- mozgással összekötve segít a fogyásban, erőt és energiát kölcsönöz a szervezetnek, illetve tisztává teszi az elmét, amivel támogatja az ember döntéshozatali képességét. A King Kongban levő gyógyhatású anyagok segítik az emésztést, támogatják a szív- működést, méregtelenítik a szervezetet, és megkönnyítik a fehérjék feldolgozását.

A mozgás a legjobb elixír testünk megfiatalítására. Az embernek egész életében jó fizikai kondícióban kellene tartania magát. Az egészség, a test szépsége, a harmónia és egy kis természetes intelligencia az életben való boldogulás alapja. A testi és szellemi fejlődésnek harmonikusnak kell lennie, ellenkező esetben az egyik összetevő gátolná a másik összetevő fejlődését. A jó fizikai kondíció nemcsak a nagyobb fizikai teljesítményre tesz képessé, hanem a soron kívüli nehézségek elviselésére is, amit a betegségek, sérülések vagy súlyos szellemi stressz okozhat. Ha az em- ber nem mozog, a gerinc tartóizmai ellankadnak és elernyednek. Az ernyedt izmok lehetővé teszik, hogy a csigolyák helytelen pozícióba csússzanak és nyomják a gerincvelőből kiálló idegeket. A negatív következmények azután hatással lesznek az egész testünkre.

A mozgáshiány, valamint a túlzott állatifehérje- és cukorfogyasztás megterheli a vesét, savtúltengést idéz elő a szervezetben, illetőleg ennek következtében a csontok veszítenek mésztartalmukból és könnyen törhetővé válnak. Ezért az idő múlásával folyamatosan romlanak a létfontosságú funkciók, és a test veszít energiájából. A szervezetben felhalmozódik a felesleges zsír, csökken az ember ellenálló-képessége, és ilyenkor úgy érezzük magunkat, mint egy lemerült akkumulátor. Egyetlen megoldás marad – el kell kezdeni mozogni! Az ember a harmincadik éve után határozottan nem ócskavas. Aki megszívlelte a mozgásra vonatkozó tanácsot, vitalitásban bármelyik fiatalabb kortársát felülmúlja. A testmozgás felgyorsítja a légzés ritmusát és növeli az energiakapacitást. A gyakorlatok elvégzése után csökken ugyan az energiánk, ám a pihenést követően több energiánk lesz, mint azelőtt. Az energiakapacitás növelése a szervezet természetes védekező folyamata a további terheléssel szemben. Akinek van energiája, van mindene – ez a mottó az egészségünk alapja!

A King Kong pozitív hatásai közé sorolható továbbá az öregedés folyamatának jótékony befolyásolása. A King Kong rendszeres használata még idős korban is segíthet visszaadni a férfiasságot és a vitalitást. A King Kongban levő növények, főleg a Smilax (szárcsa- gyökér) ugyanis egy sor ún. szteroid szaponint tartalmaznak. A Smilax növényi anyagai a férfiaknál stimulálják a tesztoszteron termelést. Ez a fajta hormon a legfontosabb férfi hormon, amely alacsony koncentrációban a nők testében is megtalálható. A tesztoszteron elősegíti az izomtömeg és a szexuális aktivitás növekedését.

A sportban való kihasználhatósága:

Az anabolikus szteroidok használata a sportban már az 50-es évek első felében is általánosnak számított. Ezek az anyagok felgyorsítják a teljesítménynövekedést. A test- építésnél, valamint más ehhez hasonló sportágaknál pedig elősegítik az izomtömeg gyorsabb növekedését. Az anabolikus szteroidok többsége tesztoszteron származék. Ezek pozitívan, ám egyben negatívan is hathatnak az emberi szervezetre. Néhányan úgy reagálnak egy kis adag szteroidra, mint mások a nagy adagra. Ennek oka a táplálkozásmódban és a genetikában keresendő. Valaki azért izmos, mert ilyen a genetikai felépítése, más pedig azért, mert több tesztoszteron receptor található a szervezetében, ezért jobban ki tudja használni ennek a hormonnak az előnyeit.

A King Kong használatával természetes úton növelhető az izomtömeg – pl. a teszto- szteron receptorok számának növelésével a testben. A kutatások fényt derítettek arra, hogy a női hormonhoz – az ösztrogénhez – hasonló anyagok előnyösen befolyásol- ják a tesztoszterontermelést. Főleg a Gynexben levő speciális növényi anyagkeverék tartalmazza ezt az ösztrogénhez hasonlatos anyagot. A King Kong és a Korolen kombinációja szintén segíthet a tesztoszterontermelés felgyorsításában, és ezenkívül jótékonyan hat az izmok perifériás vérellátására. Az izomtömeg gyorsabb növeke- désében a Ruticelit krém is a segítségünkre lehet. Edzés előtt kenjük fel a krémet azokra az izmokra, amelyeket meg akarunk mozgatni, és ezzel biztosítjuk az izomzat megfelelő vérellátását, jobb táplálását, fokozott oxigénellátását, és végül, de nem utolsósorban a gyorsabb növekedését.

Ha Ön sportoló, akkor az izomtömeg gyorsabb növelésének céljából használjon 3×9 csepp King Kongot, ehhez vegyen hozzá naponta 3×5 csepp Gynexet, és a jobb perifériás vérellátás elősegítésére fogyasszon 3×5 csepp Korolent.

A terméket úgy állították össze, hogy az teljes mértékig figyelembe vegye és kiegészítse a testépítők étrendjét. A King Kong segítheti az anyagcserét, használatával gyorsabban lebomlik a zsír, és a tesztek alapján a sportolók a teljesítmény- re gyakorolt kiváló hatásról számoltak be. A készítmény továbbá segítheti a koncentrációt a testgyakorlás és a mozgáskoordináció során. A termékben levő növényi anyagoknak enyhe izomtömeg-növelő, vízhajtó és izzasztó hatásuk van, és közömbösítik az anabolikumok negatív hatását. Elősegítik az izomtömeg növekedését, a porcok táplálását. Használatukkal az ember könnyen leküzdheti a megnövekedett fizikai terhelést és maximális teljesítményt nyújt. A bioinformációk pedig megsokszorozzák a jól kiegyensúlyozott növényi kompozíció regeneráló hatását.

Tiszafa: anabolikus hatású szteroid szaponinokat tartalmaz, kitűnően használható urológiai problémáknál, vesegörcsöknél, izom- és ízületi reumánál, ízületi gyulladásnál, kiütéseknél, bélgyulladásnál. Tisztítja a vért, és növeli a szexuális aktivitást.
Egybibés galagonya: erősíti a szívizomzatot, és javítja annak oxigénellátását. Szabályozza a vér- keringést, segíti az agy vérellátását. Rugalmassá teszi az ereket, nyugtatja és javítja a vesefunkciót. Megkönnyíti a légzést.
Schizandra chinensis: számos anyagot tartalmaz, amelyek védik a sejteket és a májat, támogatják a tüdő- , vese-, szív-, gyomor-, bélműködést. Hatékonyan fejti ki hatását a lázzal, fájdalommal és stresszel szemben. Ellazítja az izmokat, mélyíti a légzést, javítja a látást, és növeli a szervezet teljesítőképességét.
Homoktövis: Biológiailag aktív anyagokat tartalmaz, csökkenti a koleszterin-, zsír- és vércukorszintet. Elősegíti a szervezet regenerálódását. Kiválóan használható reuma, fekély és gyenge immunrendszer esetében.
Lucerna: pozitívan hat a pajzsmirigy, a hipofízis, a vese és a lép működésére. Egészében erősíti a szervezetet, daganatellenes hatású.. Kiválóan alkalmazható vérszegénység és reumás megbetegedések esetében.
Hibiszkusz: szerves savak egész sorát tartalmazza. Urológiai és veseproblémáknál használatos. Csökkenti a cukor- és a koleszterinszintet. Jótékony hatású a lépre és a vér minőségére.
Vidrafű: máj- és epehólyag-problémák, valamint rendellenes vérképzés esetén alkalmazzák. Jól hasznosítható fejfájás, láz és teljes kimerültség esetében. Jódot, vasat, mangánt és fitoncidokat tartalmaz.

Benedekfű: antibiotikum, hatékony a vírusokkal szemben, elpusztítja a Gram-pozitív baktériumokat. A belekben mérsékli az erjedést és a rothadást. Segíti az epe és a gyomorsav kiválasztódását. Fekélynél, megfázásnál és májműködési problémáknál alkalmazzák. Jótékonyan hat a reumára is.
Máriatövis: magvai kiválóan alkalmazhatóak a máj és az epehólyag szinte valamennyi megbetegedésénél. Nagy mennyiségben tartalmaz ként, csillapítja a lázat, regenerálja és védi a májsejteket.
Iringó: különböző tüdőproblémáknál használatos, nagyon jól felköhögtet. Oldja a húgykövek szilárdságát. Gyulladásgátló hatású. Afrodiziákum. Kedvezően hat az egész test anyagcseréjére.
Kenderfű: nagy mennyiségben tartalmaz szilíciumot. Tüdő, lép és vér problémáknál alkalmazzák. Növényi anyagainak összetétele és tartalma az emberi vérhez hasonló. Regenerálja a kötőszöveteket, gyulladásgátló hatású.
Ginszeng: erősíti az egész szervezetet. Vérszegénység és teljes kimerültség esetében használatos. Erősíti a tüdőt, a lépet és hasnyálmirigyet. Stimulálja a központi idegrendszer működését. Élesíti az elmét, anabolikus hatású.

Muira puama: természetes anabolikum és afrodiziákum. Energiát ad a testnek. Tonizálja és harmonizálja a hormonrendszert. Előnyösen befolyásolja a központi idegrendszer és a vese működését.

Codonopsis pilosula (Dangshen): anabolikum és tonizáló szer. Energiát kölcsönöz a szervezetnek, antibakteriális hatású, egészében erősíti a szervezetet.

Szecsuáni bors (Zanthoxylum piperitum): anabolikus, antibakteriális és vírusellenes hatású. Javítja a központi idegrendszer tevékenységét, regenerálja a májat, a hasnyálmirigyet, és jótékonyan befolyásolja a szívműködést. Regenerálja a porcokat.

A King Kong jótékony hatását és kellemes ízét ezenkívül kiegészíti az illó- olajok speciális keveréke, illetőleg a védő és regeneráló hatású, biológiailag aktív anyagok csoportja. A King Kong továbbá olyan bioinformációs ásványokat is tartalmaz, mint pl. a rézpirit, szfalerit, tejes opál, mészpát stb.

Felhasználás: 
A gyógynövények és a bioinformációk együttesét fel lehet használni a csontok, a por- cok, a bőr állapotának javítására és védelmére. Hasznos túlzott napozás esetén, fogyókúra során zsírégetésre, általános fáradtság esetén, fizikai és pszichikai terhelésnél. Javasolt csökkent szexuális aktivitás esetén, pszoriázisnál, egyes ekcémák esetén, sérülések utáni állapotok rehabilitációjánál, izomsorvadásban, ízületi bántalmakban, a belek, a vese, a húgyhólyag, a lép megbetegedései esetén, különböző gyulladásos állapotoknál, a hormonrendszer és a szervezet megerősítésére. A növényi anyagok jó hatással vannak a dohányosok tüdejére. A King Kongról egy sportolónak sem lenne szabad megfeledkeznie. Kiválóan felhasználható ugyanis az izomteljesítmény növelésére és az azonnali energiapótlásra, használata a testmozgással is összekötve növeli az izomtömeget, és visszaszorítja az izomlebontással járó (katabolikus) folyamatokat.

A King Kong kihasználhatósága a pszichikum szempontjából:
Pozitívan hathat az akarat erősítésére, ezért segít a nagyobb akadályok le- küzdésében. Növeli a határozottságot, erősítheti a döntéshozatali képességet és a férfiasság érzését. Növelheti a fizikai, pszichikai és szexuális aktivitást. Segíthet megszüntetni a szomorúság és a félelem érzetet. Kiküszöböli a fóbiákat.

Részletesebb információkat az energiapályákról a Pentagram® regeneráció c. kiadványban olvashat.

A regenerációs folyamat és az adagolás:
Használat előtt alaposan (kb. 21x) felrázandó. Ezzel dinamizáljuk az információs összetevőket és növeljük a készítmény hatékonyságát.

Naponta 1-3×3-9 cseppet csepegtessünk, fél órával étkezés előtt vagy után, egyéb- ként fél órával a testmozgás előtt. Kiskanálra vagy nyelv alá csepegtessünk, és vízzel is hígíthatjuk. A test méregtelenítése céljából a regeneráló kúra ideje alatt növelje a folyadékfogyasztást.

3 csepp naponta = megelőző adag 
9 csepp naponta = regeneráló adag

Krónikus megbetegedések esetében minimális adagot, heveny betegségek ese- tében maximális adagot fogyasszon. Átmeneti állapotromlás esetén csökkentse az adagot addig, amíg a rosszabbodás meg nem szűnik, ez után térjen vissza az eredeti adagoláshoz. A szer fogyasztását ne szakítsa félbe, mert az állapot- romlás csak visszaható regeneráló folyamatot jelez, amelynek során felléphetnek a korábbi betegségek tünetei. Ez a jelenség csupán pozitív regenerációs reakció! Tekintettel a szervezet reverziós reakcióira, azt tanácsoljuk a testépítőknek és mindazoknak, akiknek a versenyen való fellépés alkalmával nagy hangsúlyt kell fektetniük a bőrük milyenségére, hogy az első üveg King Kongot a fontos verseny előtt 2 hónappal fogyasszák el. Ha a reverzió nem jelentkezik, akkor a készítmény nyugodtan használható a versenyidőszakban is.

A komolyabb egészségügyi problémák és krónikus megbetegedések esetében eleinte az alacsonyabb adagolást javasoljuk, de a kúra megkezdése előtt konzultáljon orvosával.
A terhesség ideje alatt csak akkor használjon regeneráló készítményeket, ha előzőleg konzultált orvosával.

Némely esetekben a regenerációhoz elegendő 1 üveg is; azaz egy hónapos adag, beleértve az egy hetes kihagyást. Máskor az a megfelelő, ha a kúrát egy következő adaggal folytatja.
3 hét használat után tartson 1 hét szünetet.
Cukorbetegek is fogyaszthatják. 
Nem doppingszer!

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft