Barion Pixel

FORRÓ” PILLANATOK, LÉLEKJELENLÉTTEL

Február 17-én érkezett egy e-mail a Belvárosi Klub címére. “Tegnap leforráztam magam!”, kezdődik a levél, majd így folytatódik: “Holnap beugrom a klubba RUTICELIT és/vagy ARTRIN krémért. Jelenleg ARTRIN és DERMATON gél az, amit használok az égési sebre, de elég kevés van már belőle, nagy a sérült bőrfelület, elkenegettem.”artrin FORRÓ” PILLANATOK, LÉLEKJELENLÉTTEL

 

Másnap valóban megjelent Móricz-Varga Anikó, és elmesélte: este teafőzéshez vizet forralt, és szerencsétlen módon szétpattant a kiöntő üvege. A benne lévő félliternyi forró víz a jobb combjára ömlött. Első gondolata az volt, hogy “tűzre vizet”, eszébe jutottak azonban a Füvesanyó kiadványban olvasottak. Így nem vizet, hanem a Víz elem információs krémjét, az ARTRIN-t kente vastagon a kéttenyérnyi, leforrázott testfelületre. A forrázás helye nem hólyagosodott fel, csak erősen vörös lett, a sérüléssel járó erős fájdalom pedig jelentősen csökkenni kezdett. Napközben a DERMATON géllel, este az ARTRIN-nal kente be a kritikus felületet.dermaton_gel FORRÓ” PILLANATOK, LÉLEKJELENLÉTTEL

Megtekintve a sérülést, magam is elképedve láthattam, hogy a vörös elszíneződésen kívül nincsenek hólyagok, nincs sebes felület – vagyis az égések esetén jellemzően megjelenő nyoma a történteknek. A RUTICELIT krémet is hozzátettük a regenerációhoz, felváltva kente az ARTRIN krémmel.

Azóta 11 nap telt el, amikor egy fotót kaptam Anikótól, az égési sérüléséről készítette. Ezt most közreadom, hogy minden ENERGY terméket használó láthassa. A fénykép önmagáért beszél.

Anikóra kétszeresen is büszke vagyok. Egyrészt mert a kritikus pillanatban volt lélekjelenléte, hogy felidézze az olvasottakat. Másrészt mert a mi klubunkban elsőként szerezte meg – a tanácsadóképzés keretében – az ENERGY termékek használatához szükséges ismereteket. Rátermettségét most a gyakorlatban is bizonyította.

Közreadja:

Németh Imréné Éva

fitoterapeuta természetgyógyász, klubvezető,

Energy Belvárosi Klub

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft