Barion Pixel

Nagy tisztaságú, különleges zöld élelmiszerek

Új termékcsaládunk: MyGreenLife

Egzotikus tájak – Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília tájai – őrzik azokat a kincseket, a természet ősi erejét, amelyet most az ENERGY mindenki számára elérhetővé tett. Az új termékcsalád, a MyGreenLife tagjait bátran nevezhetjük napjaink kvintesszenciáinak.

Az olykor szuper élelmiszereknek is nevezett zöld élelmiszerek kizárólag természetes, minimális mértékben kezelt forrásokból származnak, és jelentőségük a hatalmas tápanyagtartalmukban rejlik. Nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, antioxidánsok, aminosavak és további, a szervezetünk számára létfontosságú anyagok gazdag forrásai.

Az ENERGY küldetésének tekinti, hogy felkutatassa bolygónknak a civilizációtól távoli szegleteiben, a még teljesen tiszta természet kis szigetein található legjobb kvintesszenciákat. Kiváló minőségű biológiai forrásainkat kizárólag ezekről a helyekről, az érintetlen természet öléről szerezzük be, majd a hatóanyagokat kímélő módon feldolgozzuk, alaposan ellenőrizzük, és az így nyert organikus élelmiszereket még friss állapotban csomagoljuk.

A MyGreenLife termékcsalád tagjai – ORGANIC CHLORELLA (por és tabletta), HAWAII SPIRULINA (por és tabletta), BARLEY JUICE (tabletta), ORGANIC BARLEY JUICE (por), SPIRULINA BARLEY (tabletta), ORGANIC MACA (por), ORGANIC ACAI (por) –, napjaink kvintesszenciái most Önhöz is eljuthatnak. Megtalálja őket az ENERGY klubok kínálatában.

Éljen Ön is MyGreenLifestyle életmódot!

Az új készítményekről részletes információval szolgál magazinunk melléklete.

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft