Barion Pixel

NYÁRI AJÁNLATUNK

A július forró öleléssel köszönt minket, de idén sem marad el az eddig megszokott hullámzása. Nem sokkal a harmadik dekád kezdete után kb. 10 foknyi hőmérséklet-visszaesésre számíthatunk. Ezt további lehűlés követi majd, ami hatalmas esőzéseket és árvizeket is hozhat magával, és egy ilyen száraz nyáron mindez csakis rendkívüli szélviharokkal végződhet.

Ezek a hatalmas kilengések a kondíciónkra egyáltalán nem lesznek jó hatással, ezért ne feledjük, hogy a júliussal beköszönt a Föld elem időszaka, vagyis a középponthoz, az eredeti energiákhoz való visszatérés ideális érája. Használjuk ki azokat a szertartásokat, amelyek visszavezetnek minket a központunkba: telepedjünk le például kint a természetben a tűz köré, vagy bent a házban a legnagyobb helyiség közepére.

 

A középponthoz elvezet bennünket a Föld elemhez tartozó koncentrátum, a GYNEX isgynex NYÁRI AJÁNLATUNK. Ha úgy érezzük, hogy megtisztulásra van szükségünk, vegyük elő a Föld elem egy másik készítményét, a CYTOSAN-t.cytosan NYÁRI AJÁNLATUNK

Kellemes és hasznos pihenést nyújthat számunkra ebben az időszakban a tökéletes BALNEOL-os fürdő.balneol_mn NYÁRI AJÁNLATUNK Ha pedig fel akarjuk tölteni az energiakészleteinket, hívjuk segítségül a REVITAE-t. Támogatja a májunk működését is, amely a megfelelőnek nem mindig nevezhető táplálkozásunk miatt olykor sokat szenved.

A meleg időjárás nagymértékben terhelheti az emésztésünket. De szerencsére itt van nekünk a MAYTENUS ILICIFOLIA tea,maytenus_ilicifolia NYÁRI AJÁNLATUNK amely megkönnyebbülést hozhat fekély, krónikus gyomorhurut, sőt diszpepszia esetén is.

Augusztus: hatalmas lehűlés

Augusztus elején minden valószínűség szerint fővünk még egy kicsit a saját levünkben, ám 6. környékén olyan hatalmas lehűlés várható, amelynek hatására azonnal kabátot veszünk, és benne is maradunk kb. a hónap közepéig.

Az idei nyár mindent egybevetve olyan lesz, amilyennek egy nyárnak lennie kell – felettébb aktív. Az alkalmi, hirtelen energiapótlásra hasznos lehet a BARLEY JUICE. Nemcsak a strandröplabda lesz élvezetes tőle, hanem még másnap is működőképesek maradunk.

A zöld élelmiszerek közül ajánljuk még a BETAFIT alkalmazását. A készítmény energiával tölti fel a testünket, emellett megvédi bőrünket a napsugaraktól is, amelyek nem mindig simogatóak. A napégette bőr kezelésében hasznos lehet a CARALOTION, és ha idén nem jutnánk el a tengerhez, a sós fürdő pihentető hatását akkor is felidézhetjük a BIOTERMAL segítségével.

Szájunk ápolásáról nyáron sem szabad megfeledkeznünk. Utazáshoz mindenképpen csomagoljuk be a fogkrémeket is, amelyek nemcsak fogaink tisztaságáról, hanem ínyünk egészségéről is gondoskodnak.

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft