Barion Pixel

Segítségünkre siet a “vad szépség”

Ismerkedés a CISTUS INCANUS-szal

Önöknek is feltűnt, hogy a különböző betegségek, főleg a légúti nyavalyák napjainkban egyre hosszabb lefolyásúak, illetve több szövődménnyel járnak? Feltették már önmaguknak a kérdést, miért van az, hogy azokra a problémákra, amelyeknél korábban mindig segített egy kis VIRONAL, ma már ez nem feltétlenül elegendő?

Higgyék el, nem a VIRONAL-lal van a baj. Ezt a tényt azon szakemberek vizsgálatai is alátámasztják, akik növekvő aggodalommal hívják fel a figyelmet a különböző vírusok és baktériumok egyre gyakoribb mutációira, aminek következtében nő az eddig hatékony gyógykezelésekkel szembeni rezisztencia. Az antibiotikumokkal szembeni egyre nagyobb rezisztenciáról nem is beszélve.Cistus_incanus Segítségünkre siet a “vad szépség”

Hozzájárul mindehhez, hogy a klímaváltozás hatására – gondoljunk csak az utóbbi évek enyhe teleire – egyre könnyebbé válik a különböző fertőzések terjedése. Szervezetünk védekezőképességét pedig ezzel párhuzamosan meggyengítik a sokasodó negatív civilizációs hatások. Kezdve a stresszel, a táplálék egyre romló minőségén át, egészen a rossz társadalmi hangulatig, közérzetig.

 

Egykomponensű, koncentrált kivonat

Nagy örömömre szolgált, hogy az ENERGY társaság úgy döntött, megpróbálja orvosolni ezeket a problémákat, és kiválasztotta a CISTUS INCANUS-t. Valamennyi lehetséges változat alapos mérlegelése után a már sokat bizonyított – és az ANNONA FORTE alakjában Önök által is jól ismert – egykomponensű, koncentrált növényi kivonat mellett tette le a voksát.

Nagyon örültem továbbá annak is, hogy felkértek eme újdonság bevezetés előtti tesztelésére, kipróbálására. Most szeretném Önökkel megosztani a tapasztalataimat. Így Önök kezdettől fogva képessé válnak arra, hogy teljes mértékben kihasználják a CISTUS potenciálját, illetve tisztában lesznek a készítmény nyújtotta lehetőségekkel.

Első találkozásunk

A könnyebb bemutatás és egy kis szórakoztatás kedvéért elmesélem a készítménnyel való első találkozásomat. Nem tudom, hogy a türelmetlenség dolgozott-e bennem, de amint kézbe vettem és kinyitottam az üveget, azonnal csepegtettem belőle 5 cseppet a nyelvem alá.

Abban a pillanatban úgy éreztem magam, mint a képregénysorozatban Asterix a varázslatos főzet fogyasztása után, mert az energia szó szerint átjárta az egész testemet. Mindezt a CISTUS-ban levő cserzőanyagok jellegzetesen keserű íze kísérte.

Azonnal világossá vált számomra, hogy a CISTUS esetében sokkal alacsonyabb adagolásra lesz majd szükségünk, mint amihez eddig hozzászoktunk. Az erősen koncentrált kivonat megnevezés ezért ebben az esetben egyáltalán nem túlzás.

Kollégámmal ezt követően elkezdtük tesztelni a készítményt, igyekeztünk beállítani annak optimális adagolását. Véleményünk és tapasztalataink szerint a CISTUS INCANUS optimális adagolása felnőtt ember esetében 2-3 óránként 1-2 csepp.

Főként vírusok ellen eredményes

A CISTUS INCANUS gyakorlatilag bármilyen eredetű fertőzéssel képes felvenni a harcot. A polifenol tartalom, az ismert cserzőanyagok magas koncentrációja megakadályozza a vírusok bejutását a sejtekbe, aminek következtében a növény gátolja a vírusok szaporodását. Még a rendkívül agresszív vírusok terjedését is képes megakadályozni.

Alkalmazása felső légúti gyulladások kezelésében a legismertebb, legyen szó akár vírusos vagy bakteriális, akár gombás eredetű megbetegedésről.

A tesztelésre kapott “üvegcse” 5 felső légúti megbetegedésben szenvedő személy egészségi állapotán tudott javítani (visszaesés nélkül). A kezdődő panaszokat a CISTUS további készítmények használata nélkül is képes volt megállítani. Már kialakult betegségnél – más készítményekkel kombinálva – sikeresen lerövidítette a gyógyulás folyamatát, és segítségével a napjainkban oly jellegzetes szövődmények sem jelentkeztek. Különösen meggyőző volt a hatása azoknál a hosszan tartó, esetleg ismétlődő problémáknál, ahol az addig alkalmazott gyógykezelések nem bizonyultak hatékonynak.

Természetes antioxidáns

Képes a növény mindemellett semlegesíteni a szabad gyökök hatását, továbbá hatékonyan kiválasztja a toxinokat és bármilyen patogén anyagot a szervezetből. Megakadályozza a toxinok lerakódását, a szövetek sérülését, a gyulladások kialakulását.

Praxisomban bebizonyosodott, hogy nemcsak a bakteriális fertőzésből (Chlamydia) származó toxinok esetén, hanem a paraziták okozta betegségek (például rüh) után is kiválóan alkalmazható. Egyes vélemények szerint még a zöld teánál, a citromnál vagy a vörösbornál is többszörösen erősebb antioxidánsként hat, ennek köszönhetően a fent említett jótékony hatásai mellett hatékonyan erősíti a szervezet ellenálló-képességét is.

Kettő az egyben

Szeretném most megosztani Önökkel az egyik esetemet, amelyen gyönyörűen megmutatkoznak eme csodálatra méltó növény egymást kölcsönösen fokozó hatásai. A kislánynak (11 éves) nőgyógyászati problémái, illetve ezzel összefüggő tünetei voltak. Először GYNEX-et kapott, majd következett az antibiotikum-kúra, ám mindkettő csak ideig-óráig hozott javulást. Ezért előírtam neki a DRAGS IMUN belső és külső használatát, továbbá a GREPOFIT szedését.

Állapota kezdetben rohamosan javulni kezdett, ám a folyamat később stagnált. Mivel Chlamydia-fertőzésre gyanakodtam, ami egyébként később be is bizonyosodott, a CISTUS INCANUS-t is elkezdte fogyasztani 3 óránként 1 csepp, azaz naponta 4×1 cseppnyi adagban. A javulás már 3 nap után érezhető volt, és később sem állt le. Az adagolást folyamatosan csökkentettük. A kislány 10-14 nap után teljesen tünetmentes lett, és problémái később sem tértek vissza.

Következzen egy kis magyarázat. A Chlamydia-fertőzések kezelése azért olyan nehéz, mert bár baktériumról van szó, a kórokozók viselkedése virulens. Ez azt jelenti, hogy a kórokozók úgy szaporodnak, mint a vírusok, miután bejutottak az élő szervezet sejtjeibe. Míg a kórokozók bakteriális eredete indokolttá teszi az antibiotikumok alkalmazását, virulens viselkedésük sajnos megakadályozza a szervezetből való teljes eltávolításukat, mivel az antibiotikumok nem tudnak lecsapni a kórokozók valamennyi életfázisára.

Ekkor jön el az ideje, ahogyan azt már valószínűleg Önök is sejtik, a CISTUS INCANUS “bevetésének”. A CISTUS INCANUS alkalmazása Chlamydia esetén egyértelmű, vitathatatlanul eredményes.

Használata

Ez a készítmény – tekintettel összetevőinek koncentrált mennyiségére – olyannyira más, mint a többi, hogy adagolása is különbözik a már ismert készítményekétől. Szerencsére koncentrátum formájában kapható, mert ez lehetővé teszi a CISTUS pontos adagolását. A koncentrátum ráadásul – a szárított formában vagy tablettaként elérhető kivitellel szemben – tökéletesen megőrzi a természetes hatóanyagok elsődleges tulajdonságait, azaz a növény energiáját és bioinformációit.

Az ENERGY készítményekkel való kombinált használata bizonyos problémák kezelésében nemcsak hogy megengedett, hanem igen sokszor rendkívül kívánatos is. A gyakorlatban egyelőre az alábbi készítményekkel kombináltam sikeresen a használatát: VIRONAL, DRAGS IMUN, RENOL, CYTOSAN, PERALGIN, GREPOFIT, VITAFLORIN, FLAVOCEL és VITAMARIN. Természetesen nem az összes készítménnyel egyszerre!

Kívánom Önöknek, hogy az ENERGY-sek új segítőtársa a lehető legjobb szolgálatot tegye egészségük megőrzésében vagy annak megújításában. Vegyék elő bármikor, ha úgy érzik, hogy az ellenség már hatalmas túlerőben van.

Fontos vizsgálati eredmények

A CISTUS INCANUS számtalan fontos anyagot tartalmaz, ezek közül is kiemelkedik a kalcium, a magnézium, a cink és a vas. Ám ami a növényt valóban egyedülállóvá teszi, az a benne egymással kölcsönös kötést kialakító proantocianidin, flavonoid és polifenol tartalom.

Az utóbbi években több hiteles és szigorúan ellenőrzött klinikai tanulmányt publikáltak, ezek bizonyítják, hogy a CISTUS erős vírus- és gombaölő hatású.

Napjainkban a német kutatók a legaktívabbak a növény tanulmányozásában. A Molekuláris Virológia Egyetemi Központja, valamint a Friedrich Loefler Intézet számos olyan kísérletet végzett, amely alátámasztotta a bodorrózsa meglepő hatásait: főleg a vírusokkal szembeni erős sejtrezisztenciáját. Németországban egyébként 2013-ban egy Cistust tartalmazó, HIV vírus elleni készítmény gyógyszerszabadalmat kapott.

Rendkívül érdekesek továbbá azok a kutatások, amelyek a növénynek a felső légúti gyulladásokkal szemben kifejtett hatásait vizsgálják, főleg a szövődményekkel kísért és hosszú lefolyású betegségeknél. Hasonlóképpen nagy bizakodásra adnak okot a Cistus és az antibiotikumok együttes használatát vizsgáló kutatások is.

Michal Šaman

 

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft