Barion Pixel

Hozzunk össze egy futócsapatot az ENERGY-nek!

Huszonkilenc éves vagyok, 10 évvel ezelőtt találkoztam először Debrecenben az ENERGY-vel, ismerősöm ajánlására, de intenzíven csak az elmúlt egy évben kezdtem el használni a termékeket.Edina-1 Hozzunk össze egy futócsapatot az ENERGY-nek!

Fogtechnikusként dolgozom, aminek velejárója, hogy a szervezetem napi szinten van kitéve különböző fémek, vegyi anyagok ártalmainak, illetve a zajterhelésnek. Munkám mellett főiskolát végzek. Immáron a negyedik évemet taposom. A két helyen egyszerre megfelelni az elvárásoknak – olykor nagyon megterhelő. Vizsgaidőszakban úgy néznek ki a napjaim, hogy nappal dolgozom, esténként futok, éjjel pedig tanulok. Idén úgy döntöttem, hogy tanácsot kérek az Energy Belváros Klubban Németh Imréné Éva klubvezető természetgyógyásztól, hogy melyik termékkel tudnék magamon segíteni. A célom az volt, hogy könnyebben átvészeljem ezeket az időszakokat. Egy tavaszi komplex méregtelenítő kúrát követően a STIMARAL-ra esett a választás. A legjobb döntés volt! A felkészülés ideje alatt naponta kétszer vettem be a cseppeket. Reggel és a kora délutáni időszakban, valamint közvetlen a vizsgák előtti órában 5 cseppet ittam belőle. Ennek a következő lett az eredménye: A vizsgák nagy részénél 1-2 napom volt a felkészülésre (munka mellett), a szigorlatomra egy hétvége jutott. A legtöbb vizsgának az esélytelenek nyugalmával indultam neki, azzal a szándékkal, hogy majd utóvizsga-időszakban ismétlek, mert tudtam, hogy kevés az időm a felkészülésre. Ez a tervem teljesen meghiúsult. Idén ugyanis, csodával határos módon, minden vizsgám, köztük a szigorlat is elsőre sikerült, és a félévet jó eredményekkel zártam. A STIMARAL-nak köszönhetően pillanatok alatt jutottak eszembe a tananyagból a gyorstalpaló módon átolvasott információk. Meg kell említenem azt is, hogy a korábban rendszeresen jelentkező izgulásnak, stressznek, vizsgadrukknak ezúttal nyoma sem volt. Életem másik fontos területe, amely miatt elkezdtem használni az ENERGY termékeit, a sport. Heti több alkalommal járok futni kisebb-nagyobb távokra. Egy ideje az akadályfutó versenyek világába is belevetettem magam. Hogy megfelelően tudjak teljesíteni, elkezdtem szedni a KING KONG-ot a megfelelő állóképesség kialakításáért, valamint az izmok gyors regenerációjáért. A BARLEY JUICE-t a plusz energia, a FYTOMINERAL-t pedig az ásványi anyagok pótlása céljából fogyasztom. A KING KONG-ot csak közvetlenül futás és a versenyek előtt veszem be, a FYTOMINERAL-t és a BARLEY JUICE-t viszont mondhatni folyamatosan (kisebb megszakításokkal) használom. A KING KONG első bevétele után kísérleteztem egy kicsit, ugyanis azt tapasztaltam, hogy fizikálisan erőmön felül teljesítettem. Kíváncsi voltam, hogy ez a hatás valóban a cseppeknek köszönhető-e. Összehasonlítottam néhány következő alkalmat, hogy mekkora a különbség, amikor futás előtt fogyasztok KING KONG-ot, és amikor nem. Tapasztalatom azt mondja, hogy az állóképességem összehasonlíthatatlanul jobb! Nem éri meg nem bevenni, úgyhogy minden sportot kedvelő embernek csak ajánlani tudom!Edina-2 Hozzunk össze egy futócsapatot az ENERGY-nek!

Soraimat egy utolsó gondolattal, felhívással zárom. Bizonyára vannak az olvasók között még – hozzám hasonlóan – sportot kedvelők, futni imádók, akiknek kedvük lenne részt venni az ENERGY által támogatott futóversenyeken. Hozzunk össze egy csapatot az ENERGY-nek! Mit szóltok hozzá? Az érdeklődőket várom az ENERGY Belváros Klub címén.

                                                                                                                                      Edina Hozzunk össze egy futócsapatot az ENERGY-nek!                                                                             JURÁS EDINA

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft