Barion Pixel

Kalandra fel! 8.

Egy hét járókeretezés után következzen a könyökmankó. Tudat alatt ott van a félsz,csak el ne essek,új kihívás ez is,az egyensúly megőrzése komoly koncentrációt igényel. Annyira belejövök,hogy nem lehet leállítani,mindenhol ott vagyok,mindenhol forgalmi akadályt okozok a billegésemmel,érzem magamon a féltő,óvó tekinteteket,kapom a szemrehányást-tessék pihenni!! Vagy a nagy lelkesedésnek , vagy a gyógyulási folyamatnak köszönhetően estére hőemelkedésem lett,kicsit bedagadt,kicsit forró volt,kicsit lüktetett,ennek ellenére elégedett vagyok, mert mindez csak a 18. napon történt. Ami fontos volt, másnapra ismét megvolt az előző napi lendület,a közérzetem is kiváló.Mindezt az ENERGY 28509-273x300 Kalandra fel! 8.vyrn_13King_Kong_3D_72dpi-200x300 Kalandra fel! 8.termékeinek tudom be.

Már a folyosóra is kimerészkedek,jólesik a friss, csípős levegő. Azt tervezem,hogy a műtét utáni 25. napon lemegyünk pár lépcsőn,ki az utcára,és járunk egyet a téren,mikor még nincs nyüzsgés.

Ehhez a tervhez egy frissvizsgás AMM-terapeuta barátunk/?/ segített hozzá. Jött a telefon,mit szólnék ahhoz, ha „megragasztana”,100_4145-2-300x280 Kalandra fel! 8. nehogy szétessek/persze műtét előtt már beszélgettünk Vele erről, de valahogy elfelejtettem/.Vágjunk bele,hátha ebből is valami jó fog kisülni. Nem bántam meg, egész új dolgokat tapasztaltam, a fájdalom , a duzzanat, a lüktetések korlátozódtak a műtét által érintett területre/ami azért a 25 centis vágást tekintve sem semmi/. A ragasztás adott egy biztonságérzetet /a tartásban/,könnyebbnek éreztem a lábam,kezdett engedni a feszülés, lazább lett a gyógyuló felület / mégiscsak fűrészelték,fúrták-formázták,cementezték a csontokat,szöveteket vágtak át/. Köszönöm Neked FERTIGMIKI!100_4146-2-300x247 Kalandra fel! 8.

Mivel egy hónapos előjegyzésre van gyógytornász/na, ezt nem kalkuláltam be/, így marad  a térdprotézis gyógytorna CD-je, és a térdmozgató gép100_4160-2-300x153 Kalandra fel! 8.,ami egy fantasztikus találmány,mivel ezt egyedül nem hiszem hogy meg tudnám csinálni,szelíden kényszeríti ki a hajlítási szög emelését.100_4164-2-300x217 Kalandra fel! 8.

Reménykedve, tele önbizalommal-ENERGYával csinálom a kontrollig hátralévő három hetet, a kontrollra viszont egy meglepetéssel készülök, eddig minden a terveim szerint alakul,legközelebb a kontroll után jelentkezem, addig is

Kalandra fel!

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft