Barion Pixel

Decemberi hírlevél

klubkép Decemberi hírlevél

Kedves Klubtagok,

Barátaink és Tanácsadók!

Az év utolsó hónapján kicsit visszatekintünk az eltelt hónapokra, erőfeszítéseinkre, sikereinkre és azokra a tervekre is, amelyeket nem tudtunk megvalósítani. Bízunk abban, hogy 2017-ben hasonló érdeklődéssel, figyelemmel fogjátok kísérni az Energy Belvárosi Klub programjait, működését, az érdekes és színvonalas előadásokat, valamint a továbbképzéseket, a tanácsadóképzést is.

Decemberben már az ajándékozásokra, főként az egészséges és hasznos termékek beszerzésének támogatására hívjuk fel a figyelmeteket. A vásárlási kedvezményekkel és a családtagjaitok részére megvásárolható Sensitív Imago mérési lehetőséggel élve sokat tehettek az egészség fenntartása és a betegségek megelőzése érdekében.

DECEMBERI PROGRAMOK

Helyszín: Energy Belváros Klub, 1085 Budapest, VIII., Baross u. 8., fszt. 1., kaputelefon.: 12. (2 percre a Kálvin tértől).

♦♦♦

ÚJ, BELÉPNI KÍVÁNÓ TAGOKNAK SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI A KLUBTAGSÁGI BELÉPÉSHEZ SZÜKSÉGES TERMÉKEKET, INGYENES BEMÉRÉSSEL, BEJELENTKEZÉSSEL:

letöltés Decemberi hírlevél

Meridimer készülékkel (időpont egyeztetéssel), a meridiánok jelen állapotának feltérképezésével, energetikai helyzetének elemzésével. A javasolt ENERGY termékek személyre igazítása, adagolások pontos beállítása és tanácsadás.

TOVÁBBI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI LEHETŐSÉGEK, TERÁPIÁS KÍNÁLATUNK:

Keleti arcdiagnosztika, terápiás javaslattal. ÁllapotfelmérésMagnetspace-1 Decemberi hírlevél Magnetspace Testelemző készülékkel, termékjavaslattal és beméréssel. Fitoterápiás szaktanácsadás.

A jövő gyógymódja a jelenben: elérhető a klubban!

Egyedülálló biofizikai vizsgálat, amely sejtszinten méri a testünkben zajló folyamatokat. Egyben terápia lehetősége is adott a Sensitiv Imago készülékkel. Az elemzés kiértékelése, igény szerint kezelés és termék javaslattal, valamint személyre szóló adagolás pontos bemérésével, tanácsadással, későbbi követéssel, majd kontrollméréssel zárva.

letöltés-1 Decemberi hírlevél

Új! Ajándékozzon egészséget az ünnepekre szeretteinek♥!

(részletek és ajándékkártya vásárlása Sensitív Imago  mérésre, a klubban).

♣♠♣

€€€Homeopátiás szaktanácsadás, előzetes időpont egyeztetéssel. Dr. Sebő Zsuzsanna homeopátiás orvos, gyermekorvos, mentőorvos a Natúrsziget portál homeopátiás szerkeresőjének és számos népszerű cikknek a szerzője.

Theta Healing terápiás módszer Czukorka Katalin, konzulens, alap- és haladó tanfolyam tanár közreműködésével, keddi napokon 15,30-18-30 óra közötti elérhetőséggel.

Hormonegyensúly tanácsadás előzetes időpont egyeztetéssel Puhl Andrea természetgyógyász, Energy tanácsadóval. Jelentkezés az energy.belvaros@gmail.com, vagy az Energy Belváros Klubban és elérhetőségein.

Szerdánként két csoportban: 16,30 és 18.30- órai kezdéssel, Mozdulj-lazulj! Rendezvényünk keretében, rendhagyó jóga, hogy jól érezzük magunkat. Juhász Irén Energy tanácsadó irányításával.

Bejelentkezés, további információ: Németh Imréné Éva és Németh Imre klubvezetőknél.

Telefon: +36/20-9310-806 E-mail: energy.belvaros@gmail.com,

Nyitva tartás: K-P 12-20 óráig, Szombaton 10-16 óráig. Hétfőnként a klub zárva tart.

A nyitva tartás részleteivel kapcsolatos aktuális információkat az Energy  Internetes és az Energy Belvárosi Klub honapján; energybelvaros.hu, valamint Facebook oldalán figyeljétek!

 

karácsony-1-300x185 Decemberi hírlevél€€€Ünnepi információ:

december 24-től 2017. január 2-ig zárva tartunk.  Január 3-7 között ügyelet, vásárlási lehetőség (a technikai programnyitásig.)

A nyitva tartás részleteivel kapcsolatos, aktuális információkat az Energy internetes, a Belvárosi Klub honlapján; energybelvaros.hu, valamint Facebook oldalán figyeljétek!

karácsony-300x225 Decemberi hírlevél

Békés ünnepeket, meghitt napokat kívánunk, nagyon sok szeretettel:

Németh Imréné Éva és Németh Imre
klubvezetők

 

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft