Barion Pixel

Reményt ad az esőerdő kincse!

Indián orvosság – Annona Forte cseppek: Reményt ad az esőerdő kincse!Annona-1-300x183 Reményt ad az esőerdő kincse!

Az Energy cég 2014-ben mutatta be az ANNONA FORTE elnevezésű egyedülálló termékét.

A nyugati civilizáció egyre nagyobb figyelmet fordít a Dél-Amerika épségben maradt esőerdeiben található őshonos növényekre és az azokból származó természetes készítményekre. Egy valódi növénykincset, egy különleges fát mutatunk be.
A gyümölcstermő fa teljes neve Annona muricata L., de graviola néven is ismert. Otthona a perui Amazónián belül, Peru tropikus területein található. A 4-6 méter magasságú, gyümölcstermő fát hosszúkás, fényes, sötétzöld (általában örökzöld), jellegzetes szagú levelek jellemzik. A tüskés, zöld színű, nagyméretű termésének héja
alatt édes-savanyú, krémes állagú gyümölcshús bújik meg. Ízében az eper és a banán keverékére hasonlít. Eredeti előfordulási helyén guanabana néven ismert, kedvelt gyümölcsnek számít.
Európában azonban csak kevéssé ismerik. A növény termése nehezen szállítható, ugyanis a könnyen összenyomódó gyümölcs gyorsan megromlik.

Tapasztalatok az ANNONÁ-val:
(YVETA KNOBLOCHOVÁ)

Az Annonával először a magas vérnyomás gyógyítása kapcsán találkoztam. A leveleiből készített főzetet használtam. Hosszan tartó alkalmazása mellett a vérnyomás olyannyira csökkent, hogy az orvosok módosíthatták az allopátiés gyógykezelést. Ha pedig csak vérnyomás-ingadozásról volt szó, azt az Annona olyan szépen rendbehozta, hogy még gyógyszeres kezelésre sem volt szükség.

A főzetet nemcsak magas vérnyomással küzdő embereknek, hanem a II. típusú cukorbetegségben szenvedőknek is ajánlani kezdtem, és rájöttem, hogy a növény ezen a területen is kiválóan működik. Azt, hogy a betegeim egész télen nem fáztak meg, inkább iaz mmunrendszerük megerősödésének számlájára írtam, és valahogy nem kapcsoltam össze az Annona főzetének fogyasztásával.

Aztán jött az ENERGY az ANNONA FORTE-val, így ez a csodálatos növény elérhetővé vált szinte mindenki számára. Mivel engem elsősorban daganatos betegségekben szenvedők és különböző okoknál fogva legyengült immunrendszerű betegek keresnek fel, figyelni kezdtem, hogy az Annona milyen egyéb jótékony hatással van a szervezetükre. Sokkal egyszerűbb volt számukra a cseppek alkalmazása, mint a teáé, annak kicsit bonyolult elkészítése miatt.

DAGANATOS BETEGEKNEK

Először az onkológiai betegeknek kezdtem ajánlani az ANNONA FORTE-t, és mivel mindig tesztelem a cseppek mennyiségét, egy idő után úgy tapasztaltam, hogy ezeknek a súlyos betegeknek túlságosan kicsi adagot írok elő (rendszerint napi 2-3 cseppet). Ezért napi 2×5 cseppre növeltem az adagot, és az eredményeken mindnyájan meglepődtünk!

Mivel a toxinokkal és parazitákkal teli szervezetüknek ez túl sok volt, a legtöbb betegnél hirtelen és rendkívül kellemetlen reakciókat váltott ki a készítmény. Főleg hasmenés és légzési problémák jelentkeztek. Az egyik betegemnél a veseműködés is blokkolódott. Éppen azon a területen adódtak problémák, ahol a szervezetben a legnagyobb volt a terhelés. Ezért visszatértem a napi 2-3 cseppes adagoláshoz, ugyanakkor előírtam a szervezet megtisztítására szolgáló teák fogyasztását. Az adagolást csak a tisztítást követően növeltem napi 3×10 cseppre. A betegeknél ez után már nem jelentkezett semmiféle negatív reakció. Sőt, egyre jobban érezték magukat, és feltöltődtek energiával.

A betegeim között gyerekek is vannak, főleg leukémiások. Elmondhatom, hogy nagyon jól reagálnak az Annonás kezelésre, és szepszis sem jelentkezik náluk, ami egyébként ilyen esetekben általános. Fontos tudni, hogy az ANNONA FORTE-t transzplantációknál, illetve olyan esetekben nem szabad használni, amikor az immunitást alacsonyan kell tartani.

IMMUNRENDSZER, LÉLEK

Ha viszont az immunrendszert erősítenünk kell, az ANNONA FORTE a legjobb választás, és ilyenkor elég belőle napi 1×5 csepp. Az óvodáskorú gyerekeknek is ajánlom, napi 1×1 csepp adagban. Biztosak lehetünk abban, hogy a gyerekeket nem fogja megtámadni a bélféreg, ami sajnos napjainkban egyre gyakrabban fordul elő. Ha a gyerekek megbetegednek, akkor antibiotikumok helyett adjunk nekik naponta 5 csepp ANNONA FORTE-t és 10 csepp DRAGS IMUN-t. Ennek segítségével nem lesz szükségük lázcsillapítóra, és kis szervezetük igen jól reagál az említett gyógymódra.

Akadnak olyan betegeim is, akik légkondicionált helyiségekben dolgoznak, és ezt igencsak nehezen viselik. Állandóan duzzadtak a nyálkahártyáik, elmegy a hangjuk, esetleg nem tudnak megszabadulni a köhögéstől. Amikor elkezdték rendszeresen használni az ANNONA FORTE-t (napi 1×5 csepp adagban), nem csak arról számoltak be, hogy a tüneteik megszűntek. Jótékony hatásként jelentkezett az is, hogy belülről hihetetlenül megnyugodtak, többé már nem lehetett könnyen kihozni őket a sodrukból. A növény tehát a pszichikumra is előnyösen hat akkor, ha nincs szó súlyosabb betegségről, csak kiegyensúlyozatlanságról vagy félelemről.

A bélinfluenza szezonjában az ANNONA FORTE adagolását REGALEN-nel kombináltam, és remekül működött a dolog. A betegek 3 nap leforgása alatt újra fittek lettek, ismét mehettek dolgozni. Ezt elsősorban azok értékelték nagyra, akiknek saját vállalkozásuk van, és nem engedhetik meg maguknak, hogy hosszú időre kiessenek az üzlet pörgéséből. Rendszerint 10 csepp ANNONA FORTE és 20 csepp REGALEN szedését javasoltam nekik. Gyerekeknek fele ekkora adag is bőven elegendő.

ATÓPIÁS EKCÉMA

Az ANNONA FORTE nálam az atópiás ekcéma kezelésére is kiválóan bevált. A kisbabák szervezete ilyen esetben már az édesanyától hozza magával a méreganyagokat, ezért nagyon alapos tisztításra van szükség. Csecsemőknél azt javaslom, hogy 10 cseppet csepegtessenek a pici fürdővizébe minden este, az édesanya pedig vegyen be naponta 2 cseppet, hogy az anyatejbe is átmenjenek az információk. Továbbá ajánlom, hogy csepegtessenek 10 csepp ANNONA FORTE-t, 5 csepp REGALEN-t és 5 csepp RENOL-t abba a krémbe, amellyel a kicsi testét kenegetik. A babák teste eleinte bepirosodik, ám később teljes egészében megtisztul, és a bőr csak száraz marad. A picik bőrét ilyenkor rendszeresen kenegetni kell, pl. Indulonával. Az Indulona mellett a CYTOVITAL is kiválóan alkalmazható.

CICÁKNAK

Mivel nekem is vannak otthon cicáim, akik szüntelenül ki-be járkálnak, szeretném, ha egészségesek és főleg parazitamentesek maradnának. Ezért csepegtetek naponta a tejükbe 2 csepp ANNONA FORTE-t, és így nem kell attól tartanom, hogy paraziták támadják meg a szervezetüket. Az eredményről tanúskodik a 17 éves kandúrunk állapota is, aki még mindig imád fára mászni, és akik közben látják, soha nem hiszik el, hogy már ilyen idős.

Mi mindenre használhatjuk az Energy Annona készítményét?
➢ kiegészítő terápiaként daganatos megbetegedésekben;
➢ vírusölő, antimikrobiális és parazitaellenes
hatásai vannak;
➢ depresszió, stressz és idegrendszeri problémák;
➢ csökkenti a vérnyomást;
➢ jótékony hatása van a cukorbetegségre

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp                             Forrás/Energy Magyarország

Közzétette:Németh Imre klubvezető

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft