Barion Pixel

Nem feltétlenül a gyógyszer

Van az úgy, hogy az ember lázasan, köhögve, prüszkölve, fájó torokkal, levertséggel…összevetve igen ramaty állapotban keresi fel háziorvosát, aki egy – jó esetben – alapos vizsgálat után, egy kis lázcsillapító, esetleg kanalas gyógyszer felírásával elküldi pihenni és teázni.gyógyszer1-300x168 Nem feltétlenül a gyógyszer

Az ember ilyenkor hajlamos pár fölösleges negatív gondolatot majmolni: „Hol szerezte ez az orvosi diplomáját” vagy „Na ennyit az egészségügyről”

Az a helyzet, hogy ebben az esetben ezek a gondolatok nem biztos, hogy helyénvalóak. Elképzelhető, hogy nem az orvos az alul képzett, és valószínűleg az egészségügy sem tehet arról, hogy Ön nem kapott valami bivaly erős antibiotikumot, a teára és pihenésre vonatkozó jó tanácsok helyett.

Az egész titka a baktériumok és vírusok közti különbségben rejlik.

A vírusok felépítésével kapcsolatban elmondható, hogy csak némi örökítőanyagból és az azt körülvevő proteinekből állnak. Gyakorlatilag életképtelenek önállóan. Éltben maradásukhoz, szaporodásukhoz a gazdaszervezet sejtjeit használják, és ezen folyamat során el is pusztítják azokat.vírus Nem feltétlenül a gyógyszer

A baktériumok ezzel szemben egysejtű élőlények, amelyek számos helyen képesek életben maradni (víz, étel, különböző felületek stb.). Nem minden baktérium káros az egészségre. Szervezetünkben is több millió jótékony baktérium él, amelyek a betegség okozása helyet, például segítik az immunrendszer egészséges működését, vagy éppen az emésztést. A baktériumok amelyek bakteriális fertőzéseket okoznak, nem ezek közé a „jó baktériumok” közé tartoznak.baktériumok Nem feltétlenül a gyógyszer

A vírusok és baktériumok okozta betegségeknél általánosságban megfigyelhető, hogy a vírusfertőzések általában 3-4 napig tartanak, majd saját maguktól elmúlnak. A bakteriális fertőzések ezzel szemben megmaradhatnak, és gyógyszer nélkül súlyosbodhatnak. Ha a vírusfertőzés 10-14 napig elhúzódik, akkor valószínűsíthető, hogy a háttérben megbújik egy másodlagos bakteriális fertőzés.

Kezelést tekintve a vírusfertőzések ellen az antibiotikumok nem használnak. Inkább a tüneteket enyhítő kezeléseket kell előtérbe helyezni. Bakteriális fertőzések esetén antibiotikum készítményt szoktak javasolni.

Mind a vírusok, mind a baktériumok ellen hasznos a megfelelően felvértezett immunrendszer, a kipihent szervezet és a stresszmentes élet.

Ennek tudatában…ne az orvost hibáztassuk. Inkább magunkat, hogy nem vigyáztunk eléggé egészségünkre.
Ön például rendszeresen a megfelelő mennyiségű vitaminokat és ásványi anyagokat juttatja szervezetében?
Még egy fontos dolog. Az önmegfigyelés hasznos és ajánlott, ám az öndiagnózis és az alapján az önkezelés veszélyesgyógyszer-300x103 Nem feltétlenül a gyógyszer
.
„Ha betegnek érzi magát, tessék orvoshoz menni!”

                                                                                                                                          Forrás/Dr Chen Patika
                                                                                                                                          Közzétette:Németh Imre klubvezető
                és egy hasznos olvasmány az Energy termékeiről ,ahol mind a vírusok,mind a baktériumok ellen,illetve az általuk okozott panaszok kezelésére kínálunk megoldást.

  • Termékkatalógus (pdf 4,2 MB file letölthető ITT)

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft