Barion Pixel

Audiron – sokoldalú készítmény

 

A fitoterápia, pszichotronika, kristályterápia és a biorezonancia alapján összeállított bioinformációs készítmény.
Alkalmazása külsőleg!

Alkalmazása:

fülfájás-300x180 Audiron - sokoldalú készítmény
Boy Having Eardrops Administered

– Hallászavarok, középfülgyulladás
– Kenegetés, inhalálás, öblögetés
– Herpesz vírusok
– Fogágy-gyulladás, aranyér
– Bőrproblémák, fertőtlenítés

Az Audiron E vitamint, bioinformációs elemek együttesét, növényi kivonatokat és olyan illóolajakat tartalmaz, amelyek gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, antibakteriális és vírusellenes hatásaikról ismertek. A készítmény középfülgyulladás és sömör esetén használható, valamint mindennapi fültisztításra is alkalmas (tisztálkodás után).

A középfülgyulladás elsősorban a gyermekeknél igen gyakori betegség. Tekintettel arra, hogy a felső légutak és a középfül között kapcsolat van, az otitis media a középfülgyulladás orvosi megnevezése – megfázás vagy influenza következtében alakul ki. A gyerekek sűrűbben szenvednek középfülgyulladástól, mint a felnőttek, mert az ő fülkürtjük rövidebb és keskenyebb, így a kórokozó csírák könnyebben eljutnak az orrból a középső fülbe. Ezenkívül a nyálkahártya feldagadása a fülkürt átmeneti elzáródásához vezethet. Ennek következtében a középső fülben felgyülemlik a váladék, amely táptalaja a baktériumoknak.
fülfájás1-300x188 Audiron - sokoldalú készítmény

A betegség úgy kezdődik, mint bármely megfázás, majd hirtelen jön a fülfájás és a láz. A csecsemőknél és azoknál a kisgyermekeknél, akik még nem tudják pontosan meghatározni a fájdalom helyét, mindenfajta nyugtalanság esetén számolhatunk középfülgyulladással, főleg akkor, ha a gyermek lázas is és gyakran nyúl a füléhez.

A sömör (herpes simplex) vírusos infekció, amely gyakran visszatér, és amely főleg az arcon jelentkezik (ajkak, ajkak körüli terület), de kialakulhat az ülőgumókon, esetleg más testrészen is. Hőség hatására különböző nagyságú hólyagocskák lepik el az adott testrészt. Ezek összeszáradnak, majd kialakulnak az ótvarok, amelyekkel majd a sömör heg nélkül begyógyul. A hólyagocskák megjelenését előidézheti a láz, hosszabb tartózkodás a napon, másoknál esetleg olyan pszichikai hatások, mint például az ijedtség. A sömör gyógyítása nem különösebben nehéz, a sömör leginkább magától gyógyul. Nagyobb feladat a sömör első kialakulásának vagy újbóli megjelenésének megakadályozása. Ez a Pentagram szirupokkal történő regeneráló kúrával érhető el leghatásosabban.

Az Audiron hatóanyagai:

Nehézszagú gólyaorr: összehúzó hatása miatt már az ókori görögök is előszeretettel használták különböző duzzanatok kezelésére, és hatékonyan gyógyították vele a legkülönfélébb sebeket is. Cserzőanyagokat, alma és citromsavat, valamint vírusellenes hatású fenolt tartalmaz.

Lándzsás útifű: káliumot, kalciumot, germániumot amely rendkívül erős gombásodás gátló elem továbbá enzimeket, C vitamint és kovasavat tartalmaz. Külsőleg nedvedző sömörre, nehezen gyógyuló sebekre és fekélyekre használatos.

Nadálytő: szintén gombásodás gátló germániumot, kalciumot, alantoint, valamint antioxidációs hatású flavonoidokat tartalmaz. Nyugtatja a bőrt, felgyorsítja a sebek és a csontok gyógyulását, regenerálja a szöveteket.

Sédkender: izomfájdalommal járó influenza, malária és orrhurut gyógyításánál használatos. Erős vírusellenes és izzasztó hatással bír, segít csillapítani a magas lázat, és flavonoidokat tartalmaz.

Sarkantyúka: olyan természetes antibiotikumot tartalmaz, amely még a legkisebb koncentrációban is 46 féle Staphylococcus törzsre hat, de egyéb baktériumtörzs ellen is hatékony. Antiszeptikusan ható, kéntartalmú anyagokat is tartalmaz.

Vadgesztenye: növeli az érfalak ellenállóképességét, gyulladások, pl. torokgyulladás kezelésére, agyi érproblémák, valamint daganatok és sömör esetében használatos. Aesculint tartalmaz, amely legalább tízszer hatékonyabban fejti ki hatását az egysejtű organizmusokkal szemben, mint a kinin. Lázcsillapító hatású.

Őszi vérfű: erős összehúzó, antiszeptikus és gyulladásgátló hatással bír. Megállítja a vérzést, csillapítja a lázat. Torokgyulladás, valamint sebek és fekélyek gyógyítására használatos. Flavonoidokat és antibakteriális hatású anyagokat tartalmaz. Felveszi a harcot az egysejtű élőlényekkel szemben.

Almaecet: mivel hatékonyan gyógyítja a sebeket és egyben gombásodásgátló hatással is bír külsőleg elsősorban gyulladások, sömörök, gombák, valamint különböző fertőzéses megbetegedések gyógyítására használatos. Nagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz. Csillapítja a fájdalmat, és megszünteti a viszketést.

Mirhaolaj: antiszeptikus, adsztringens és gyulladásgátló hatású. Csillapítja a sebek és fekélyek kialakulása miatti fájdalomérzetet, nyugtatja a gyulladt nyálkahártyát, elősegíti a sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító hatással bír. A mirha évezredek óta segíti az emberek gyógyulását.

Gólyaorrolaj: sebgyógyító, antidepresszáns és antiszeptikus hatású. Torokfájás esetében használatos, meggátolja a hegesedést, stimulálja a mellékvesék tevékenységét, külső használata övsömör, valamint afta gyógyítására alkalmas. Felfrissíti az egész szervezetet.

E-vitamin: támogatja a sebek begyógyulásának folyamatát, valamint a bőr granulációját. Antioxidációs és gombásodásgátló hatással bír.

Audiron: igazán sokoldalú készítmény
Az Audiron-t külsőleg alkalmazzuk. Ezen nemcsak a borogatásokat értjük, hanem a fülöblögetést és a beteg területek átmosását, valamit az Audiron kenőcsökben és öblögető szerekben történő használatát.audiron-300x300 Audiron - sokoldalú készítmény

A külső alkalmazásra szánt készítményekben rendszerint gyulladáscsökkentő, baktériumellenes és sebgyógyító hatású gyógynövényeket találhatunk. Gyakran tartalmaznak továbbá összehúzó (adsztringens) hatású csersavas anyagokat (tanninokat), antibakteriális illóolajokat (ezek csillapítják a gyulladást és a bőr ingerlékenységét), valamint hámképző (epitelizáló) összetevőket.

Kenegetés, inhalálás, öblögetés

Az Audiron-ban található anyagok egyedülálló kombinációja révén az említett jótékony hatások mindegyike érvényesül. A készítmény gyulladásellenes hatása segítséget nyújt bármilyen eredetű megfázás, nátha és nyirokcsomó-duzzanat esetén.

Az enyhén benedvesített vattatamponra csepegtetett Audiron-nal kenegethetjük a nyakat, a tarkót, az állkapocs alatti és a nyaki nyirokcsomók körüli területeket, valamint a fül mögötti részeket. Az orrunkat és a fülünket szintén benedvesített vattadarabbal törölgessük át.

Nátha és duzzadt nyálkahártyák esetén csepegtessünk néhány csepp Audiron-t forrásban lévő vízbe, majd inhaláljunk, hiszen az illóolajok szabaddá teszik a légutakat, és megnyugtatják a nyálkahártyákat.

Öblögető formájában a gyógynövény-keverék segítséget nyújt fogfájás és fogágy-gyulladás, afta, valamint torokfájás esetén. Az Audiron kiválóan használható továbbá gennyesedő, nedvedző fekély, szemölcs, gombás bőrbetegségek és egyéb bőrproblémák kezelésére.

Hallászavarok, gyulladások

Az Audiron legnagyobb előnye, hogy jótékonyan hat a legkülönbözőbb fül- és hallásproblémákra. Eredményesen alkalmazható a külső hallójárat viszketése, fülzúgás, fülcsengés, sőt nagyothallás esetén.

Az elsősorban gyerekeknél jelentkező középfülgyulladás kezelésére remekül lehet használni. A gyerekek Eustach-kürtje sokkal rövidebb és szűkebb, mint a felnőtteké, ezért sokkal hajlamosabb a gyulladásokra. Tekintettel arra, hogy a középfül és a felső légutak állandó összeköttetésben állnak egymással, a középfülgyulladás rendszerint a megfázások és az influenza kísérő tüneteként jelentkezik. A középfülgyulladás minden esetben orvosi beavatkozást igényel, amely rendszerint kellemetlen és fájdalmas, ráadásul az ismétlődő füldob-felszúrás hallászavarok kialakulását idézheti elő. Ilyenkor az orvosi kezelést tökéletesen és hatékonyan kiegészíthetjük az Audiron-nal.

Herpesz vírusok

Segíthet az Audiron herpesz vírus okozta fertőzésekben is. Ezek a vírusok igen hosszú ideig életképesek maradnak az emberi szervezetben, és gyakran ismétlődve megjelennek. (Ez egyben utal immunrendszerünk általános védekezőképességének meggyengülésére is – a szerk.) Ezek a vírusok nemcsak a száj körüli herpesz kialakulásáért felelősek, hanem a nemi szerveken megjelenő herpeszért, az övsömörért, a bárányhimlőért és a fertőző mononucleosisért is. Az Audiron-os oldat használata megkönnyebbülést hoz, csillapítja a herpesz vírus által okozott, kellemetlen bőrtüneteket. A kellemetlenül égető és fájdalmas herpesznél például megszünteti a fájdalmat, és felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát.

A fent említett esetek mindegyikében érdemes az Audiron-t a Pentagram® krémekkel együtt vagy felváltva alkalmazni.

Fogágy-gyulladás, aranyér

Az Audiron kiválóan alkalmazható fogágy-gyulladás, aranyér és a végbél melletti duzzanatok esetében is. Külsőleg használható továbbá csontfájdalomnak, kisebb égési sérüléseknek, valamint a háromosztatú (trigeminus) ideg bénulásának a kezelésére is. A problematikus területet a tünetek megszűnéséig naponta 3x érdemes kenegetni.

Bőrproblémák, fertőtlenítés

További felhasználási területek: rovarcsípés (bőrkenegetés), a köröm és a körömágy minőségének javítása, a hajnövekedés serkentése (az Audiron-t a fejbőrbe kell belemasszírozni). Mivel a készítménynek fertőtlenítő hatása van, hígított formában, szórófejes flakon segítségével fertőtleníthetjük vele a környezetünket. Hölgyeknek segítséget nyújt a nemi szervek viszketése, valamint hüvelyfolyás esetén (a készítményből csepegtessünk a tamponra).

Közzétette:Németh Imre klubvezető

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft