Barion Pixel

Grepofit Nosol Aqua

Orrspray természetes alapanyagokból
Gyors és hosszan tartó hatékonyság.

Hatásterülete: az orrüreg nyálkahártyájának karbantartása, az orrjáratba bejutó kórokozók szűrése, a légzés könnyítése, az kórokozók elpusztítása, a sérült nyálkahártya funkcióinak helyreállítása, allergiás irritációk, kiszáradó orr-nyálkahártya panaszok enyhítése hidratálással.

Összetevői: harmadkori termálvíz ásványokkal, orvosi zsálya kivonat, bajkáli csukóka, grépfrút kivonat, hialuronsav, tiszta mirtusz esszencia, citrusolaj.

Milyen esetekben használjuk?
Természetes összetevők hatékony kombinációjából áll, ezek megakadályozzák az orrüregbe került kórokozók továbbjutását, elszaporodását. Influenza, a felső légutak gyulladásai (nátha, torokgyulladás, arc- és homloküreg-gyulladás, fertőzések, fülgyulladás stb.), jelentkezésekor ajánlott.
Jelentősége a megelőzésben a legnagyobb. Összetevői rendszeres használat esetén védik a nyálkahártya épségét, megóvják a baktériumoktól, vírusoktól, allergénektől és a civilizációs ártalmaktól (huzatos helyek, klímaberendezések, légköri szennyeződések). Csökkenti az orrüregből kiinduló gyulladásos folyamatok lehetőségét. Enyhülést hoz nátha esetén, a torok és a fül megbetegedéseiben, átjárhatóvá teszi a légutakat, könnyíti a légzést, és módszeresen felszámolja a kialakult gócokat. Gátolja a kórokozók továbbterjedését. Rendszeres és a megfelelő időben elkezdett használata alkalmas a betegségek megelőzésére.

Abban az esetben is ajánlott az GREPOFIT NOSOL AQUA orrspray használata, ha az orvos által felírt orrcseppet már abba kell hagynunk, ugyanis hozzájárul az egészséges orrnyálkahártya visszaépítéséhez, tartós védelmi rendszerének biztosításához.Grepofit-Nosol-aqua1-300x203 Grepofit Nosol Aqua

Orrhigiéniai célokra is javasolt.
A termékcsalád többi tagjával (Grepofit szájspray, Grepofit kapszula, Grepofit Drops) hatékony és egyedülálló kombinációkat képez.
Adagolás: alapos felrázás után, naponta 3-5 alkalommal 1-2 puffot fújjunk be mindkét orrüregbe.
Panaszok fennállásakor gyakrabban alkalmazzuk, megelőzés, higiéniai célú alkalmazás esetében pedig napi 1-2 alkalommal javasolt..
Nincsenek ismert mellékhatásai.

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft