Barion Pixel

Védekezzünk a tavaszi vírusfertőzések ellen

Az Energy cég Grepofit elnevezésű terméke grépfrútmag, echinacea, szudáni hibiscus és orvosi zsálya illóolajainak kiegyensúlyozott kombinációjából álló bioinformációs készítmény. Rendkívül hatékony készítményről van szó, amely nem csak itthon, de a külföldi piacokon is nagyon népszerű. Magyarországon, az elmúlt években az ötödik legkeresettebb termék volt.

A Grepofit kapszula egyik leghatékonyabb anyaga a grépfrútmag-kivonat, amelyről a kutatások bebizonyították, hogy a kórokozók széles skálájára hat – a vírusoktól kezdve a baktériumokon keresztül a gombákig. Az antibiotikumokkal szemben a Grepofit nem gyengíti az immunrendszert, és nem teszi tönkre a bél pozitív mikroflóráját.

A kivonat teljes egészében természetes és hipoallergén hatású. A tudósok napjainkban a grépfrútmag egyéb felhasználásainak lehetőségeit vizsgálják mind az egészségügyben, mind az állategészségügyben, az élelmiszeriparban, a kozmetikában, a növények terméseinek ápolása területén vagy akár a víz fertőtlenítésében.Grepofit-225x300 Védekezzünk a tavaszi vírusfertőzések ellen

A megfázásos betegségek fő okozói tavasszal és ősszel a vírusok. A betegség jellegzetes tünete a magas láz, a nátha, a köhögés és a fejfájás. Ebben az esetben a Grepofitot a Vironal cseppek és a Droserin krém lokális (arcüregek, arc, nyak és tüdő) alkalmazásával érdemes kombinálni. A megfázásos betegségek gyakori szövődménye, főleg gyermekeknél a középfülgyulladás. Egy rendkívül fájdalmas betegségről van szó, amelynél a fájdalom főleg éjszaka erősödik fel. A megelőzés terén az Audiron cseppeknek van itt pótolhatatlan szerepe. A középfülgyulladásra hajlamos kis betegeknél ajánlatos a megfázás tüneteinek jelentkezésekor csöpögtetni belőle a fülekbe, egészen addig, amíg a tünetek el nem múlnak.

Lázzal, ízületi fájdalommal, izomfájdalommal és teljes gyengeséggel járó tipikus influenza jelentkezésekor válasszuk inkább a Grepofit és a Drags Imun cseppek kombinációját, amelyre az influenzavírusok rendkívül érzékenyek. Preventív adagolásban ezt a kombinációt az influenzás időszak végéig alkalmazzuk. A gyakori torokgyulladásban és súlyosabb orrgarat-gyulladásban szenvedő páciensek esetében, akiknél az említett betegségeket állkapocs alatti és a nyaki nyirokcsomó-duzzanatok is kísérik előnyösebb a Grepofit és a Renol csepp vagy a King Kong csepp King-Kong-200x300 Védekezzünk a tavaszi vírusfertőzések ellenkombinációja.

Nyirokszövetről van szó, ezért a Renol kerül előtérbe. A lázat, ha nem haladja meg a 38° C-t nem szabad mindenáron csillapítani, mert ez a szervezet célirányos védelmi reakciója.
A lázat a Drags Imun képes csillapítani.

Az izzadás elősegítéséhez használhatjuk a Balneolos vagy a Biotermalos langyos fürdőt, esetleg a Vironal cseppeket.Balneol-210x300 Védekezzünk a tavaszi vírusfertőzések ellen
A fürdő után bújjunk be a meleg takaró alá. Ebben az időszakban teljesen természetes továbbá a C-vitamin nagyobb mennyiségben való fogyasztása a Flavocel által, illetve a szükséges vitaminok pótlása a Vitaflorin segítségével.

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft