Barion Pixel

VITAFLORIN – az enzimek tápláléka

A testünkben zajló folyamatok kémiai vezérlőműve olyan, okosan működő mechanizmus, amely képes saját magát szabályozni. Erről a mechanizmusról az enzimek gondoskodnak, befolyásolva a biokémiai folyamatok jellegét és sebességét az emberi szervezetben.

Azért, hogy a folyamatok úgy menjenek végbe, ahogy történniük kell, és az enzimatikus rendszer képes legyen egyensúlyban tartani önmagát szükség szerint változó aktiválás és gátlás révén, a szervezetben megfelelő mennyiségű kofaktor és koenzim készleteknek kell jelen lenniük. Ezek olyan, nem fehérje alapú összetevők, amelyek a legtöbb enzimben megtalálhatók, ám az enzimműködés közben elhasználódnak. Az említett kofaktorok és koenzimek száma igen nagy, és közülük sokat megtalálunk különböző gyümölcsök és gyógynövények kivonataiban. Vitaminok, ásványi anyagok és más összetevők – ezekből áll az éjjel-nappal értünk szorgoskodó enzimek étrendje.

HONNAN SZEREZZÜK BE ŐKET?

A szükséges anyagok megbízható forrása lenne a változatos étrend, ám mint tudjuk, a talaj ásványianyag-tartalma most is szegény és tovább szegényedik, és mindez hat a termésre is. Napjainkban a táplálékunk 5-ször kevesebb vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint 40 éve, ezért míg nagymamáinknak naponta egyetlen egy paradicsom is elegendő volt, a mi nemzedékünknek már legalább 5 szemet kellene elfogyasztania ahhoz, hogy ugyanannyi biológiailag értékes hatóanyagot biztosítsunk magunknak, mint ők annak idején.

Fogyasztói társadalmunk tagjai pedig nem tesznek semmit, inkább nyugodtan tovább vásárolják az “üres” almát és paradicsomot, amit ráadásul a termelők éretlen állapotban szednek le… Ezzel megfosztjuk magunkat a tartalmas tápláléktól, és szabad utat engedünk a stressz negatív hatásainak. Nem csoda, hogy gyakran erőtlennek, energiahiányosnak, lassúnak és fáradtnak érezzük magunkat.

Pedig történhetne mindez másként is…

Elég lenne minden nap megnyalnunk az Aloe vera levélhúsát, bekapnunk néhány szem gránátalmát, elmajszolnunk egy kis kínai birset és beleharapnunk a kínai kúszómangóliába – vagy bevennünk egy kapszula VITAFLORIN-t. A VITAFLORIN-ban a felsorolt növények mellett megtaláljuk a “növényi vitaminkirály”, a homoktövis kivonatát is. Ez utóbbi lassítja az öregedést, és felgyorsítja a sebgyógyulást. A készítményben levő kivonatok összessége megerősíti a szervezet regenerálódó és öngyógyító képességeit. A VITAFLORIN rendkívül hatékonyan segíti a szövetek és a nyálkahártyák gyógyulását. Támogatja a lelki kiegyensúlyozottságot, és áthangol bennünket, hogy könnyebben vegyük az akadályokat. Sőt, segít lendületbe hozni a pangó energiát. Jómagam egyfajta, jó értelemben vett “doppingszerként” használom a VITAFLORIN-t, mivel növeli a szervezet ellenálló-képességét, készenlétben tart és hozzájárul ahhoz is, hogy gyorsan reagáljak váratlan helyzetekben.

UNIVERZÁLIS SERKENTŐ

Ha nehéz napja volt vagy lesz, kapjon be egy szem VITAFLORIN-t.

Ha utazik valahova, vegyen be egy kapszula VITAFLORIN-t.

Ha dohányzik és alkoholt iszik, nyúljon a VITAFLORIN után.

Ha úgy érzi, hogy túl sok minden szakadt a nyakába, hívja segítségül a VITAFLORIN-t.

Ha várandós, szedje a VITAFLORIN-t azért, hogy támogassa a testében lezajló enzimatikus és biokémiai folyamatokat.

Végül, ha szeretné egy kicsit jobban kézben tartani az életét, aktívabb akar lenni, amikor szükséges – szedje a VITAFLORIN-t.

Forrás:Vitae magazin

TEREZA VIKTOROVÁ

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft