Barion Pixel

Az IMUNOSAN mentőövet dob nekünk

Téli emlékem: már 3 órája ácsorgok a lovardában, a gyerekek körbe-körbe lovagolnak körülöttem, én pedig teljesen szétfagytam. Mindennél jobban vágyom egy kényelmes fotelre a kandalló mellett, egy kád BALNEOL-os forró vízre és egy pohár forralt borra.

Biztosan érzem, hogy nemsokára megtámad majd valami nyavalya, ami az átfázást és az azt követő gyengeségemet kihasználva megpróbál majd legyűrni. Erősen töröm a fejem, hogy mi segíthetne. Ekkor jut eszembe a mindig tettre kész megváltóm, házi “csodaszerem”, az IMUNOSAN.

RENGETEG DOLGA VAN

Ahogyan már az IMUNOSAN nevéből is sejthetjük, ez a készítmény az immunrendszer működését erősíti.

Az immunitás több elemből tevődik össze. Az egyik közülük a “gyors reagálású hadtest”, amely azonnal ellencsapást mér a kórokozókra vagy egyéb idegen eredetű anyag támadásaira. Az érintett területet nyomban ellepik a fehérvérsejtek, amelyek feladata a kórokozók eltávolítása. Eközben nő a testhőmérséklet, mert a láz elősegíti a fehérvérsejtek gyorsabb áramlását és hatékonyabb munkáját.

Ha a szervezetünk korábban már találkozott az adott problémával, a reakció maximálisan célzott lesz. Ez azt jelenti, hogy az immunrendszer a lehető legnagyobb pontossággal működik, miközben a lehető legkevesebb energiát használja fel a munkájához.

Az első gyors reakciókat a védelem pontosítása követi. Szervezetünk ugyanakkor megjegyzi a kölcsönhatások lefolyását, így amikor ismét belebotlunk ugyanabba a problémába, a folyamat már sokkal gyorsabban lezajlik.

Az ellencsapás hatékony és gyors elindítása mellett az is nagyon fontos, hogy az immunrendszer képes az egész folyamatot ellenőrzés alatt tartani, illetve a megfelelő időpontban le tudja állítani. Tehát több olyan mechanizmus is létezik, amely azt “üzeni” az immunrendszernek: “rendben van, most már elég lesz, állj le!”. Ha ezek a mechanizmusok nem megfelelően működnek, akkor autoimmun megbetegedések kialakulásának veszélye fenyeget.

És mi a helyzet az allergiával?

Az allergia nem más, mint az immunrendszer túlzott reakciója a minket körülvevő szokványos kihívásokra, mint amilyen pl. a macskaszőr…

Immunrendszerünk nem csupán a fertőzésekkel, hanem a vegyi anyagokkal és a sugárzásokkal szemben is igyekszik megvédeni minket, továbbá semlegesíti és eltávolítja testünk sérült sejtjeit stb. Beavatkozási képessége valóban csodálatra méltó.

Csakhogy immunrendszerünk működése annyi mindentől függ! A lelki és szellemi állapottól, a test erőnlététől, az immunrendszer edzettségétől… (Emellett ma már ismert az is, hogy az immunrendszer szorosan együttműködik az idegrendszerrel és a hormonrendszerrel, kölcsönösen hatnak egymásra, így napjainkban, a korszerű felfogás szerint már neuro-hormonális immunitásról beszélhetünk. – A szerk.)

MINDENT CSAK MÉRTÉKKEL

Térjünk vissza most a bevezetőben ismertetett helyzethez. A megfázás rengeteg erőt vesz el a testtől, s ez később, a védekezés során érezhetően hiányzik. Az IMUNOSAN éppen azért jó, mert pótolja az elveszett erőt, egyszersmind támogatja a szervezet védekezését, segít “összeszedni” a sejtkárosító szabad gyököket.

A szabad gyökök kárt okoznak a sejtek genetikai információiban. Szerencsére azonban léteznek olyan erőforrások, amelyek segítségével szervezetünk “mindent helyrehoz”, ám előfordulhat, hogy ezek a források is elapadnak. Nos, éppen ekkor jön el az IMUNOSAN ideje. Ez a kivételes készítmény ugyanis olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek képesek “kihalászni” a szabad gyököket.

Az IMUNOSAN tehát több szinten, egyidejűleg hat az emberi szervezetre. Támogatja az immunreakciók gyors és pontos hatásának kifejtését, eltávolítja a szabad gyököket, egyszersmind erőt ad a regenerációhoz.

Ezenkívül számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyek kicsit máshol és másként működnek. Emeljünk ki közülük néhányat! Óvják a májsejteket a károsodástól, javítják a májműködést és ezáltal a szervezet méregtelenítő képességét, csillapítják a túlzott allergiás reakciókat, valamint fékezik az immunitást ott, ahol a munkája már esetleg rombolóvá válna.

Testünk működésében ugyanis szintén érvényes az alapszabály: mindent csak mértékkel! Az IMUNOSAN ismét a helyes vágányra teszi az immunreakciókat.

TÖKÉLETESÍTETT KÉSZÍTMÉNY

Az IMUNOSAN-nak bizonyos értelemben volt egy hátránya: szóját tartalmazott. Erre az anyagra napjainkban sajnos sokan allergiásak. Ezért az ENERGY intenzíven kereste a megoldást arra, miként tudná ezt a hatóanyagot elhagyni a gyártási folyamatban. Ennek eredményeként született meg a kemény, átlátszó zselatinkapszulákba rejtett, új összetételű termék, amely nem tartalmaz semmiféle töltőanyagot vagy adalékanyagot (így szóját sem).

És ha már a termék fejlesztésen esett át, szakembereink gondoskodtak róla, hogy az innováció igencsak alapos legyen: az új IMUNOSAN 30%-kal több hatóanyagot tartalmaz, és ez a használata során valóban felismerhető!

Úgyhogy, amint hazaértem a lovardából, azonnal kipróbáltam. Nem is betegedtem meg!

DR. ALEXANDRA VOSÁTKOVÁ

Az IMUNOSAN egzotikus gombák és gyógynövénykivonatok hatékony kombinációját tartalmazza. Legkivételesebb összetevői közé elsősorban az “aranygombának” vagy mandulagombának nevezett Agaricus blazei Murill, valamint a pecsétviaszgombaként és reishiként is ismert Ganoderma lucidum tartozik. Ezek a gombák nagy mennyiségben tartalmaznak immunserkentő béta-glükánokat.

A szervezet védelmi rendszerének támogatása és a fizikai, valamint a lelki erő növelése szempontjából a készítményben található szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus) gyökerének, továbbá a hagyományos kínai orvoslás rendkívül hatékony gyógynövényeinek (csüdfű, Atractylodes macrocephala, harangfolyondár) kivonata is fontos szerephez jut.

Vitae

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft