Barion Pixel

Júniusi ajánlatunk

Az időjárás a nyári szünidőig szerencsére semmi különöset nem tartogat számunkra. Összességében meleg hónapra számíthatunk, amit június derekán már erőteljesen érzékelni fogunk, június 5 és 15 környékén lehűlhet ugyan az idő, de a hónap fennmaradó napjain nem lesz sem túl hideg, sem túl meleg.

Sokunknak már az idegeire megy az állandó időjárás-változás, ezért inkább melegebb tájakra szervezzük a nyaralást. Mint mindig, most is arra összpontosítunk,

mit vigyünk magunkkal az útra.

probiosan-inovum Júniusi ajánlatunk

 

Kifejezetten kellemetlenek lehetnek a különböző bélproblémák, amelyekre rendkívül jótékonyan hat a DRAGS IMUN, a lábadozás időszakában pedig sokat segíthet a PROBIOSAN vagy a PROBIOSAN INOVUM. Megelőzésképpen jó szolgálatot tehet az egy pohár vízbe csepegtetett néhány csepp DRAGS IMUN, amit „felturbózhatunk” pár csepp FYTOMINERAL-lal is. Az utóbbi készítményről túlzott verejtékezés esetén sem lenne szabad megfeledkeznünk.

cytosan-inovum-300x244 Júniusi ajánlatunkHa a nyaralás előtt szeretnénk még tenni valamit szervezetünk megtisztításáért és megújításáért, akkor vegyük elő a CYTOSAN INOVUM-ot, amelynek segítségével testünk sokkal gyorsabban regenerálódik.

Nyáron (de nem csak ebben az évszakban) szervezetünk általános egészségi állapota mellett a külső megjelenésünk is rendkívül fontos számunkra. Alakunk női formáinak kiemelésében és szépítésében segítséget nyújthat új termékünk, a RAW AGUAJE, amely a bőrt és a hajat is gyönyörűvé varázsolja. Kellemes egyensúlyt teremt a hormonrendszer működésében, és ha utazásaink alatt nem minden úgy alakul, ahogyan szeretnénk, segít abban is, hogy megszabaduljunk a migréntől.

Mindenkinek csodálatos nyaralást kívánunk!

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft