Barion Pixel

A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnek

Pentagram® krémeknek a mindennapi életben való használatáról szólt a klubmagazinból jól ismert Marcela Stastná. Elmondta, hogy a bőr mélyreható regenerálása céljából bármelyik krémből készíthető intenzív hatású arcpakolás néhány csepp FYTOMINERAL hozzáadásával. Az arcpakolást 15-20 percig hagyjuk hatni, majd langyos vízzel öblítsük le. Ezt követően ajánlott az arcot valamelyik RENOVE krémmel vékony rétegben bekenni. A  krémek ún. emulziós fürdők létrehozásához is felhasználhatók (2-3 cm krémet téve egy kádnyi vízbe). A  BIOTERMAL fürdősóval kombinálva az emulziós fürdő rendkívül hatékony. A krémek fürdő utáni használata pedig fokozza a bőr felszíni rétegeinek vérellátását. Normál használat esetén a krémet nagyon vékony rétegben kell felvinni a bőrre. Egészségügyi probléma kezelése esetén a krémet vastagabb rétegben visszük fel (ebben az esetben is 15-20  perc után le kell törölni, majd lemosni, szükség esetén pedig az adott krém ismét felvihető, de ezúttal már vékony rétegben). A  bioinformációs krémekkel bármilyen más természetes olajos alap (pl.  nercolaj, seprővirág-olaj, olívaolaj vagy kendermagolaj) feljavítható.

Az egyes krémek hatásai rendkívül széles körben érvényesülnek – gyakorlatilag az egész szervrendszert lefedik, és ezáltal hatékony segítséget nyújtanak minden általános megbetegedés kezelésében. Egyszerre akár több krémet is felvihetünk a test különböző területeire, így néhány problémát akár párhuzamosan is kezelhetünk. A  krémek gyógyszerekkel vagy étrend-kiegészítőkkel együtt is alkalmazhatók. Állapotos és szoptató kismamák ugyancsak használhatják őket, sőt olyanok is, akik esetleg allergiások az étrend-kiegészítők egyes összetevőire (pl. szójaolaj, méhpempő stb.). A  krémeket az adott szervek fölötti bőrfelületre, a meridiánok mentén, a reflexzónákra, esetleg akupunktúrás pontokra ajánlott elsősorban felvinni, de bárhova kenjük is őket, a test elveszi, amire szüksége van. Az előadó az ember életének szakaszain végigmenve, hozzájuk rendelte az egyes elemeket, majd mindegyiknél részletezte az egyensúlyvesztés tüneteit. Ezt követően rátért az adott elemhez, illetve szervkörhöz tartozó energy_logo-175x175 A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnekPentagram® krém hatásainak ismertetésére. Szólt az egyes meridiánokról, az energiapálya lefutása mentén jelentkező panaszokról és azok értékeléséről, a meridiánhoz rendelt izmokról. Végül az egy-egy területhez tartozó elsősegély- és nyomáspontokról, a megfelelő krém e pontokon való alkalmazási lehetőségeiről beszélt – és még a meridiántorna sem maradt ki az ismeretterjesztésből. A rendkívül részletes, tartalmas előadásból az egyes Pentagram® krémek alkalmazási lehetőségeit ismertetjük részletesebben.

PROTEKTIN855-1010137083-273x300 A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnek

Alkalmazhatjuk a következő célokra: a szervezet megtisztítása, a májműködés támogatása, arcpakolásként és a jobb bordaív alatti területre. Allergia: bőrpírral, ödémával, szemkönnyezéssel, égető érzéssel a bőrön, szénanáthával, rovarcsípés után, hólyagosodás az allergénnel való kontaktus után. Elsősegélyként vastag réteget kenjünk a sérült területre, 20 percig hagyjuk rajta, majd mossuk le és vigyük fel újból, amíg a panasz meg nem szűnik. Ha a panasz továbbra is fennáll, akkor egészítsük ki a kezelést CYTOSAN-os fürdővel és RUTICELIT-tel. Akne: éjszakai krémként, súlyosabb esetben hetente egyszer pakolás + ARTRIN a vesék fölé, belsőleg REGALEN + FYTOMINERAL. Atópiás ekcéma: akut – BIOTERMAL + ARTRIN, hosszú távon – mosakodáshoz PROTEKTIN szappan + nyugalmi fázisban lévő ekcémára PROTEKTIN krém, száraz repedésekre ARTRIN + napvédő CYTOVITAL. Migrén: a fejre, a fül körül, az epehó- lyag pályája mentén – a hajba is. Fáradtság energiahiány miatt, kiégés szindróma: meg kell erősíteni a májat. Borrelia: idegfájdalomban vastagabb PROTEKTIN réteg, egyébként RUTICELIT. Felfújódás: ismétlődően használjuk, közvetlenül étkezés után. Lábgomba: CYTOSAN + krém

RUTICELIT1205026-0-279x300 A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnek

Javítja az erek rugalmasságát és erősebbé teszi őket (visszerek, aranyér, töredezett hajszálerek), óvja a cukorbetegek érrendszerét, megakadályozza a vérrögök keletkezését, felgyorsítja a véraláfutások felszívódását. Segítséget nyújt fájdalmas menstruációban, rendszertelen vérzésben, méhmióma okozta vérzésben, endometriózisban és változókorban. Jótékonyan hat a hörghurutra és az asztmára, illetve javítja a hangszálak működését. Alkalmas továbbá égési sérülések, forrázás, bőrkipállás, pelenkakiütések, felfekvések kezelésére; elégtelen vérellátástól szenvedő területek és nehezen gyógyuló sebek ellátására. Serkenti a vérkeringést, a szövetek oxigénellátását és a salakanyagok eltávolítását (tejsav,narancsbőr), enyhíti az izomgörcsöket, regenerálja a fáradt izmokat. Fejfájásra, lelki feszültségre, stresszre és idegességre ugyancsak jó (ezen esetekben a halántékra, a homlokra, a tarkóra és a nyaki gerincre visszük fel). Segíti az ideggyulladások utókezelését (ilyenkor a lapockákra és a gerincre kenjük). Véd az UV-sugárzástól és a napallergiától (napozás után ideális). Javítja a szívműködést, a lép, a csecsemőmirigy és a hasnyálmirigy működését. Segíti az értelmezést, a felfogást és a különböző dolgok összekapcsolódásának megértését (a fejen használva).

CYTOVITALletöltés-17 A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnek

Regenerál, hidratál, fiatalít (pigmentfoltok, ráncok, striák, vitiligo, akne, herpesz, szájzug). Eltávolítja a bőrkinövéseket, bőr alatti cisztákat és liposzómákat. Hegek, var, horzsolások gyógyítására is alkalmas. Jó még a következőkre: UV-sugárzással szembeni védelem, pajzsmirigy túl- vagy alulműködése, nőgyógyászati problémák, ciszták, miómák, gombák. Javítja a szaporítószervek működését. Kiválóan használható kemoterápia után. Daganatellenes hatása is van. Cellulitisz ellen javasolt a háton történő alkalmazása. Terhesség esetén: CYTOVITAL naponta 2-szer a hasra, RUTICELIT a gerincre + a tüdőre, ARTRIN a vesékre naponta 2-szer. Segít a realitás talaján maradni, támogatja a kitartást tanulás és alkotó jellegű munka közben. Növeli a bizonyosság érzését bonyolult élethelyzetekben. Erősíti az empátia érzését és a segíteni akarást, támogatja a női energiát.

DROSERIN272.droserin_3d_72dpi-273x300 A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnek

Gyermekbetegségekben (himlő, kanyaró, rózsahimlő): DROSERIN az egész testre, himlőnél minden fél órában + ARTRIN a vesékre. Forró homlok és fejfájás (vírusfertőzésben): minden fél órában használjuk, amíg nem javul az állapot. Megfázás (a betegség elején), köhögés, rekedtség, torokkaparás, nátha, felső légúti gyulladások, középfül-gyulladás, javítja a hangszálak működését, segíti a légzést és az arcüregek átjárhatóságát. Adjunk hozzá naponta 2×1-2 csepp REGALEN-t. Hörghurut: CYTOSAN-os borogatással kombinálva. Influenza: REGALEN + FYTOMINERAL + DRAGS IMUN + ARTRIN és DROSERIN kombinációja. Herpesz vírus: kenjük a herpeszre. Száraz, berepedezett bőr: 2-szer naponta. Nátha: a védelem növeléséért az arcra és a nyirokcsomókra, akut esetben ARTRIN, az orr nyálkahártyájának nedvesítése és védelme. Tipp: arcmasszázs, éjszakai arckrém

ARTRIN28509-273x300 A Pentagram® krémek hatásai széles körben érvényesülnek

Csillapítja a fájdalmat és regenerálja a szöveteket (porckopás, ízületi gyulladás, reuma, növekedési fájdalom, ízületek, izmok és inak, sérülések, műtétek után). Remekül gyógyítja a hegeket, emellett kiválóan használható hegek masszírozására is. Csillapítja az akut és a krónikus gyulladásokat, főleg a felső légúti, az epehólyag, a hasnyálmirigy, az ín, az izom, az ér, a tüdő, a vese, a középfül gyulladásait, a hasmenéssel kísért bélgyulladást, a pajzsmirigy, a szájüreg és a fog gyulladásait. Honnan tudhatjuk, hogy használnunk kellene? Figyeljünk a következő jelekre, tünetekre: félelem, aggódás, fóbia; nagyothallás, fülpanaszok, mikor minden ételt sózni akarunk vagy egyáltalán nem akarunk sózni; töredező, hámló köröm; törékeny, töredező, szöszösödő, száraz és kihulló haj, korpa. Segíti a nyirokkeringést, és megakadályozza a víz felhalmozódását a testben. Elállítja balesetek utáni sokkot. Erősíti az életenergiát, kiválóan alkalmazható fáradtság és kimerültség esetén: homlokra és halántékra + vesére. Enyhíti a lelki feszültséget. Segít harmóniát teremteni a lélek, a test és a szellem között. Segítséget nyújt rosszullétben, fülzú- gásban és nagyothallásban. Fáradtság esetén, az életenergia megerősítése céljából mindig a vesék fölé kenjük. Afták, fogfájás: kívülről az arcra. Ízületi fájdalom, porckopás, ízületi gyulladás (a terület kipirosodása esetén először méregtelenítés PROTEKTIN-nel vagy CYTOSAN-nal). Tompa homlokfájdalom, élelem és víz hiánya: nyak és vese is. Gerincfájdalom, kitüremkedés, előreesés: CYTOSAN FOMENTUM + ARTRIN. Égő érzés, méregtelenítés: PROTEKTIN + RUTICELIT (idegrendszer) vagy ARTRIN (kinövések). Depresszió: homlok, nyak, mellek és vesék. Sérülések, vágott sebek: a vérzést elállítja. Ismételt alkalmazása esések, ütések következtében kialakult sebek esetén: a vesék fölé és a sérült területekre. Hasznos még a következőkre: kullancscsípés, orrvérzés, érgyulladás, a nyirokkeringés zavara, megfázás, arcüreg, orrmelléküregek, hörgők, övsömör.

Az egyes krémek hatásai rendkívül széles körben érvényesülnek – gyakorlatilag az egész szervrendszert lefedik, és ezáltal hatékony segítséget nyújtanak minden általános megbetegedés kezelésében.

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft