Barion Pixel

A Pentagram regeneráció – VILÁGMÉRETŰ ÚJDONSÁG A REGENERÁCIÓ TERÜLETÉN

Hagyományos kínai orvoslás alapelvei
Az Energy Társaság bioinformációs készítményei egyszerre több szinten hatnak az emberi szervezetre. Míg a természetes hatóanyagok közvetlenül a szervek energiáját, valamint a testben zajló folyamatokat befolyásolják, addig az információs elemek a biorezonancia közvetítésével a betegség okára hatnak. A növényi kivonatoknak és bioinformációknak köszönhetően a készítményeknek jelentős méregtelenítő, antioxidáns és regeneráló hatásuk van.

Az irányított regeneráció új, progresszív módszere a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül. A fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia, a biorezonancia és a pszichotronika legújabb ismereteit egyaránt felhasználja.

A bioinformáció hordozója több összetevőjű, növényi kivonat, amelyet egy bizonyos rendszer szerint úgy hangoltak össze, hogy segítsen kiegyensúlyozott állapotba hozni a test összes életfolyamatát. Ennek következményeképpen javul az általános közérzet, megerősödik az immunrendszer, és harmonikusabbá válik az ember egész személyisége.

Harmónia

Abszolút egészség nem létezik. Az optimális állapot megtartása céljából azonban erősíteni kell azokat a területeket, amelyek bizonyos szempontból lemaradnak a többi mögött.
A saját határainkon belül nyugodtan mozoghatunk, és még egészségesnek érezzük magunkat.

Amint átlépjük a harmónia határait, megbetegszünk. Negatív hatások következtében megszűnik a test harmóniája. Ha a negatív állapot hosszabb ideig tart, az állandó diszharmónia krónikus stádiumába érünk. Nagyfokú energiahiány és diszharmónia jellemzi pl. a krónikus fáradtság szindrómát és más súlyos betegségeket.

A diszharmónia és a betegség kialakulása mindig a test energetikai rendszerében kezdődik.
Elegendő mennyiségű energia nélkül semmi sem működik, semmi sem megy, semmi sem mozog.pentagram2-300x297 A Pentagram regeneráció - VILÁGMÉRETŰ ÚJDONSÁG A REGENERÁCIÓ TERÜLETÉN

Miért volna kivétel az élővilág, miért ne érvényesülnének benne is az energia törvényei?

Az emberi élet és a kozmikus lét alapelvének megértéséről van szó. Az élet sem létezhet energia nélkül! A hajdani civilizációk már évezredekkel ezelőtt ebből az alapelvből indultak ki. Az emberi szervezet regenerációjával kapcsolatos, magas színvonalú, természetes tanításaikat és módszereiket nem csak Keleten alkalmazták.
A kínaiak már ősidők óta ismerik az ember energetikai szerkezetét, és pontosan tisztában vannak azzal, hogy a nyirok-, illetve a vérkeringéshez hasonlóan az energia is áramlik a testünkben. Ahogy a vér kering az erekben, úgy folyik az energia a speciális energiapályákban – a meridiánokban. Az energiapályák létezését még ma is sokan vitatják, bár a róluk szóló tanításokat több keleti orvostudomány is sikeresen alkalmazza, és létük nyugati módszerekkel is bizonyítást nyert. Az egyes pályákat és a pontokat másképp nevezik ugyan, de az alapelvek
mindig megegyeznek, legyen szó akár a kínai, akár az indiai vagy a tibeti orvoslásról.

Francia tudósok bebizonyították, hogy az energiapályák valóban léteznek. Azokon a helyeken, ahol a meridiánok haladnak, radioaktív anyagot fecskendeztek a bőr alá, és szcintigráfiás módszer segítségével megláthatták, hogy a 12 meridián úgy szövi át az emberi testet, mint egy tökéletes folyórendszer – pontosan azokon a helyeken, melyeket a hagyományos kínai orvostudomány (hko) már 3 ezer éve ismer és alkalmaz a gyógyításban. Dr. Eőry Ajándok pedig világszerte feltűnést keltő kísérleteivel azt igazolta, hogy a bőrlégzés, vagyis a bőr anyagcseréje fokozott mértékű az akupunktúrás pontokban.

A kínai filozófia egyik legfontosabb alapelve két energiafajta – a jin és a jang – együttes működésében rejlik. A kétféle energiát a monád kozmikus alapelve szimbolizálja.harc-300x297 A Pentagram regeneráció - VILÁGMÉRETŰ ÚJDONSÁG A REGENERÁCIÓ TERÜLETÉN
A jin és a jang olyan ellentétpárt képvisel, amelyek együtt alkotnak egy teljes egészet. Mind a két erő magában hordozza a másik csíráját, amelyet soha nem lehet egészen elnyomni, és az egyik energia a másik nélkül nem nyilvánulhat meg.

A szimbólum állandó változást jelent, minden ennek van alárendelve, és egy bizonyos ponton mindig minden az ellenkezőjébe csap át, mint pl. a meleg a hidegbe, vagy a növekedés és fejlődés a csökkenésbe és romlásba.
A monád sötét része a jin, a passzivitás, amely nőies, befogadó, érzékeny, intuitív jellegű, és különböző helyzetekben nemegyszer a kivárást választja. Ennek ellentéte testesül meg a monád világos részében – a jang energiájában. A jang az aktivitás, a férfias, dinamikus jelleg, a hirtelen kifelé áramlás, agresszivitás és elemző gondolkodás jellemzi, egyben a változások mozgatóereje..

A Pentagram® regeneráció alapelve:

A régi kínaiak szerint a kozmoszban 5 olyan energiafajta létezik, amely befolyásolja a világűr összetételét, a bolygók energetikai együttműködését, következésképpen hat a Föld
működésére is. A kínaiak megtalálták bolygónkon az említett 5 energiafajta minőségileg különböző 5-féle szimbolikus megnyilvánulását – ez az 5 elem: a Fa, a Tűz, a Föld, a Fém és
a Víz.pentagram1-300x130 A Pentagram regeneráció - VILÁGMÉRETŰ ÚJDONSÁG A REGENERÁCIÓ TERÜLETÉN

Ez az 5 elem az anyagi világ legkülönbözőbb jelenségeiben tükröződik, és megnyilvánul az ember életében, szerveinek működésében is. Az ember (mikrokozmosz) a világűr
(makrokozmosz) részeként, bizonyos kombinációban mind az 5 elemet magában hordozza.
Ezek befolyásolják lelki egyensúlyát, érzelmi és egészségi állapotát.

Az Energy készítmények a hagyományos kínai orvoslás több ezer éves tudására építve, mind a 12 pár alapvető energiavezetékre, valamint a kormányzó és a befogadó meridiánra, továbbá a meridiánokhoz kapcsolódó szervekre kifejtik hatásukat.

Az 5 elem és azok kölcsönhatásának rendszere segít megérteni az Energy Pentagram® készítményeinek alapelvét.

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft