Barion Pixel

Termékajánlatunk: töltődjünk fel energiával a kánikula idején

Itt a kánikula, a nap már mindinkább éget, mi pedig minden szabad percünket kihasználjuk, hogy egy kicsit elüldögéljünk a frissen lenyírt pázsiton. Csakhogy éppen itt van a kutya elásva…ha nem vigyázunk, akkor másnap reggel bitang rosszul érezhetjük magunkat, ráadásul jókora gombóc gátolhatja a nyelést a torkunkban.

 

 

Vironal-220x300 Termékajánlatunk: töltődjünk fel energiával a kánikula idejénAz évszakváltások szorosan összefüggnek a vírusfertőzések időszakával, sőt a hagyományos kínai orvoslás ezeket szezonális betegségeknek nevezi, amelyekre speciális teakeverékeket állítottak össze. Nekünk ilyenkor egy percig sem szabad haboznunk, és érdemes azonnal elővennünk a VIRONAL-t. Néhány csepp Vironal reggel, ha lehet, még mielőtt kikelnénk az ágyból, elegendő energiát biztosít. Nemcsak ahhoz, hogy magunkhoz térjünk, hanem ahhoz is, hogy elinduljunk dolgozni – mindemellett aktiválja testünk wei qi védelmi energiáját, így délutánra a torkunkban érzett gombócnak már nyoma sem marad.

Ha viszont a Vironal nincs ott az éjjeliszekrényünkön, és eltart egy darabig, mire beszerezzük, a vírusfertőzés elhatalmasodhat rajtunk. Ilyenkor nem marad más hátra: segítségül kell hívnunk a GREPOFIT-ot is. Ne feledjük, hogy a Grepofit a Vironal-lal együtt a leghatékonyabb. A Vironal ügyel rá, hogy legyengült szervezetünkbe ne kerülhessen be más támadó, a Grepofit pedig elvégzi a harcot testünk belsejében.

energy_fitomineral-300x300 Termékajánlatunk: töltődjünk fel energiával a kánikula idejénAz év leghosszabb napjai sokkal nagyobb aktivitásra sarkallnak minket, ami izzadással jár, a verejtékkel pedig ásványi anyagokat vesztünk. Minden kerékpár- vagy gyalogtúrára magunkkal kellene vinnünk 1-2 palacknyi vizet, pár csepp FYTOMINERAL-lal dúsítva. Nem csupán felfrissít, ennél többet tud: hatékonyan megakadályozza, hogy idő előtt elfáradjunk.

Ebben az összefüggésben érdemes a CHLORELLA algára is gondolnunk. Ennek hosszú távú használata oly mértékben képes megtámogatni aktív életünket, hogy szinte szárnyakat növesztünk!

Van még egy készítmény, amely ezekben a napokban szót kér: a revitae_3D_72dpi-e1502373902628-300x225 Termékajánlatunk: töltődjünk fel energiával a kánikula idejénREVITAE:
Kínai ördögcérnát, kudzut, homoktövist, körömvirágot, tökmagolajat, Chlorella algát, ginszenget, páfrányfenyőt, C-vitamint, B6-, B9- és B12-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő, bioinformációkkal.

A készítmény javítja a májműködést, segít az alkohol lebontásában is. Ne feledjük: a nyáresti baráti beszélgetések a teraszon olykor egy-egy üveg finom bor vagy jéghideg sör elfogyasztásával járnak…

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft