Barion Pixel

Allergia, lisztérzékenység esetére – Probiosan

Nemcsak az élelmiszerek megválogatása, hanem a méregtelenítés szükségessége is megtanítja a lisztérzékenyek szervezetét arra, hogy időben felismerje, mi a jó számára. Gluténmentes diéta esetén probiotikumokkal javasolt kiegészíteni az étrendet. De melyiket szedjük? Annyiféle van belőlük! A bélflóra pedig mindannyiunkban más és más…

Mindannyian egyedülállóak vagyunk. Más a bélflórája az allergiásnak, a lisztérzékenynek és az egészséges embernek.

Próbálja ki a Probiosan-t! Hogy miért? Mert probiotikumokat, inulint és Chlorella algát tartalmaz.

A probiotikumos egység fél milliárd élő Lactobacillus acidophilust és Enterococcus faeciumot tartalmaz, fele-fele arányban. Ez az adag elősegíti a bélrendszer hatékony kolonizációját.

Az inulin gyümölcscukorból felépülő poliszacharid. Bontatlanul halad át az emésztőrendszeren, ellenáll az agresszív gyomorsavnak és emésztőenzimeknek. Nem szívódik fel a véráramban, így gyakorlatilag észrevétlenül jut el a vastagbélbe, ahol elsősorban kifejti a hatását. A vastagbélben bizonyos mikroorganizmusok tápanyagforrásaként és hordozójaként működik. Optimális életfeltételeket teremt a jótékony Lactobacillus acidophilus és Enterococcus faecium bélbaktériumok számára. Segíti a növekedésüket és osztódásukat, amivel közvetve megakadályozza a nem kívánt (káros) baktériumok szaporodását.

probiosan-inovum Allergia, lisztérzékenység esetére - ProbiosanA Chlorella pyrenoidosa mikroszkopikus, édesvízi zöld alga, méretével és alakjával a vörösvérsejtre emlékeztet. Egyedülálló növekedési, valamint hihetetlenül gyors regenerálódó képességgel rendelkezik. Ezt hívják a szakemberek CGF-nek (Chlorella Growth Factor), vagyis Chlorella növekedési faktornak. Szabad aminosavakat, poliaminokat, glikoproteineket, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz. Javítja a bélműködést, serkenti a jótékony aerob baktériumok növekedését, felszívja a belekben lerakódott mérgeket, és támogatja a megfelelő bélmozgást (perisztaltikát).

Ebből is látható, hogy a Probiosan és annak minden összetevője jótékonyan befolyásolja a bélrendszer helyi immunitását

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft