Barion Pixel

Csodatévő iszap

Imádom megfigyelni a különböző élőhelyeket (biotópokat), és mindig lenyűgöz a természet hihetetlen találékonysága. Az egyes biotópoknak nemcsak az illata és a színvilága jellegzetes, hanem a hangulata is. Mindegyiknek saját lelke van.

Szeretem a kiterjedt ingoványos területeket és a tőzegtavakat, ahol rendszerint hatalmas, szinte már halotti csend uralkodik. Ezeken a helyeken ugyanis a bomlás és a halál az úr. Itt kezdődik a vég, az anyag szétesik, lebomlik, minden dezintegrálódik, hogy valami teljesen új és jobb születhessen. A halálból táplálkozó, az életet támogató, gyógyító iszap.

Ismerik a mondást? “Bolond, aki nem akar bepiszkolódni, bölcs, aki szereti magára kenni…”

Nem véletlen, hogy ez a mágikus folyamat vizes környezetben megy végbe, hiszen a Víz, a pentagram utolsó eleme elválaszthatatlan társa mindenfajta elmúlásnak. Az álló jin víz környezetében, csendes melegben, levegőmentes helyen a szerves anyag lebomlásával létrejön egy sötét, síkos, csúszós, sokszor szúrós szagú anyag. Az emberek már a kezdetek kezdetén felfedezték, hogy ez az anyag gyógyító hatású, és az ihletet minden valószínűség szerint az állatoktól kapták, akik belső megérzéseiktől vezettetve járnak ezekhez az iszapos tavakhoz, hogy gyógyítsák sebeiket.

Az élet támogatása

Hála legyen a halálnak és a rothadásnak, mert magát az életet támogatják!

Az iszap gyógyító hatásait kémiai szempontból a humin savaknak és sóiknak, a humátoknak köszönhetjük. Olyan szerves makromolekulákról van szó ugyanis, amelyek nagy felületüknek köszönhetően képesek elnyelni a méreganyagokat, a nehézfémeket, az anyagcsere bomlástermékeit, sőt akár a vírusokat és a baktériumokat is.iszappakolás1-300x162 Csodatévő iszap

Elegánsan semmisítik meg a szabad gyököket, és magukba gyűjtik a különböző sugárzásokat. Ezenkívül hathatósan ösztönzik a fehérvérsejtek működését (ún. immunstimulátorok), és sikeresen alkalmazhatók a legkülönbözőbb gyulladásos állapotok gyógyításában. Összességében megállapíthatjuk, hogy védik és méregtelenítik a szervezetet, és szokatlanul széles körű a felhasználhatóságuk.

Masszív méregtelenítés

Szerény véleményem szerint az a legjobb, ha keresünk magunknak egy tőzegtavat, tetőtől talpig bekenjük testünket az áldásos hatású iszappal, majd kényelmesen elhelyezkedünk a sekély vízben, és közben ellazulva gyönyörködünk a naplementében. Nekem erre idén szerencsére lehetőségem volt, és ennek köszönhetően megkezdhettem szervezetem masszív méregtelenítését.iszappakolás Csodatévő iszap

Mintha valóban minden toxin eltávozott volna, nemcsak a testemből, hanem az elmémből is… Úgy éreztem, hogy valami hihetetlenül erősen húz lefelé a földbe, és kimondhatatlanul fáradt voltam. Amikor másnap felébredtem, más embernek éreztem magam: valósággal újjászülettem.

Persze nincs minden olvasónk kertjében hőforrásos ingovány, és a masszív méregtelenítést sem bírja mindenki. Az ENERGY azonban rengeteg olyan készítményt kínál, amely tőzegkivonatot tartalmaz. A humát készítményeknek köszönhetően otthon, a fürdőszobánkban is élvezhetjük az iszapos fürdőt, aminek segítségével rendkívül sokat tehetünk szervezetünk megújulásáért.

Balneol-210x300 Csodatévő iszapAz otthoni gyógykezelés “zászlóshajója” a BALNEOL, az illóolajokkal gazdagított humátfürdő. A BALNEOL-os fürdőnél jobb őszi időtöltést nem is tudok elképzelni. Hatásai majdnem olyanok, mintha a természetes tőzegtó partján heverésznénk. A BALNEOL-os fürdő után jelentkező fáradtság a szervezet megújulási folyamatainak kezdetét jelzi, tehát abszolút természetes, így a fürdő után nincs is más dolgunk, mint szépen lefeküdni.

A fürdő és a tőzegkivonatok belső alkalmazásának kombinálása pedig egyszerűen zseniális. Ezzel serkentjük a szervezet vérellátását, illetve felkészítjük testünket a fürdő utáni megújhodásra, megtisztulásra, valamint hatékonyan megtámogatjuk a belső környezet méregtelenítését. Emésztőrendszerünket a CYTOSAN INOVUM belső használatával tisztíthatjuk meg, míg a CYTOSAN elsősorban a vér minőségét javítja, emellett megóv minket a mobiltelefonok, a nap vagy akár a sugárterápia káros sugaraitól.

humátok-300x154 Csodatévő iszapKedvenc mondásom: “ha már lúd, legyen kövér”, ezért az őszi tisztítókúrámra a következő készítményeket veszem tervbe: heti 2 alkalommal BALNEOL-os fürdő, valamint minden este, lefekvés előtt 1 kapszula CYTOSAN + 1 kapszula CYTOSAN INOVUM. Mindezek mellett a testemet CYTOVITAL krémmel fogom kenegetni, mert bársonyosan puha lesz tőle a bőröm, ha pedig játszani támad kedvem, akkor a CYTOSAN FOMENTUM GÉL-lel festek harci jeleket a testemre…

Na, akkor valóban senki nem fog felismerni!

Tereza Viktorová

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft