Barion Pixel

CARALOTION

természetes, regeneráló testápoló tej
Szépüljünk, regenerálódjunk az új CARALOTION-nal!

Mindennapi tisztálkodás, fürdés vagy zuhanyozás után – hidratál, táplál és regenerál.
Nyugtatja a viszkető kiütéseket, az aknés bőrt, a pikkelysömört és az atópiás ekcémát – megújítja a bőr természetes öntisztító képességét.
Ápolja és puhítja a durva tapintású, berepedezett, száraz bőrt – könyökre, térdre, berepedezett sarokra és a cipő által feltört területekre   javasolt.

Hűsíti és nyugtatja a túlterhelt lábakat – alkalmazása a Energy VISAGE WATER készítménnyel együtt javasolt.
A krém jótékony hatásai napozás vagy szoláriumozás után is gyorsan érzékelhetők – a DERMATON OIL-al vagy GEL-el történő,   kombinált használata esetén.
Antioxidáns és gyulladáscsökkentő krém, amely óvja a bőrt a környezet káros hatásaitól.

A CARALOTION testápoló tej sokunk életének szerves részévé vált, és már 2004 óta fürdőszobánk elmaradhatatlan kelléke. Mint meggyőződhettünk róla, olyan bioinformációs, hidratáló testápoló tejről van szó, amely kivételes regeneráló és antioxidáns hatással büszkélkedhet. Ezek tovább erősödtek az összetétel finomításával.

Idézzük fel a készítmény összetételét. Legfőbb alkotóeleme a PROTEKTIN krém gyógynövényeinek kivonata, amely erősíti a bőr öntisztító képességét. Ásványianyag-tartalmát a harmadkori podhájskai forrás vize biztosítja, amelynek hatékonyságát mindannyian nagyra értékeljük.
A készítményben található azelainsav sebgyógyító hatású, és segít a bőr megóvásában a környezet káros hatásaitól. Ugyancsak megtalálható benne a borostyánkősav, az emberi sejtek, valamint az állat- és a növényvilág egyik természetes alkotóeleme. Ez a fiatalító hatású vegyület megtalálható pl. a barna kenyérben, a kefirben, a savanyú káposztában, a sörben, a tenger gyümölcseiben stb.
Az ENERGY natúrkozmetikumokból jól ismerjük továbbá a magas fehérjetartalmú Helixint®, amely óvja a bőrben található kollagént a degenerációtól, és ezzel párhuzamosan támogatja az új kollagén képződését. A Helixin® fehérjéket (proteineket), vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint aminosavakat és foszfolipideket tartalmaz. Hozzájárul a sejtek megújulásához, és serkenti a természetes regenerációt.

A CARALOTION-ban hidegen sajtolt olajokat is találunk. A kender- és a mákolajat már jól ismerjük, hiszen ezek a PROTEKTIN RENOVE és az ARTRIN RENOVE arckrémek fontos összetevői. A CARALOTION tartalmaz még lenmagolajat és szójaolajat is. Mindkettő felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, és regenerálja a kiszáradt, berepedezett bőrt.
A CARALOTION új receptúrájának megalkotásakor fontos szempont volt, hogy a készítmény képes legyen a szervezetünket érő vegyi terhelések (toxinok) minél hatékonyabb semlegesítésére. Az ENERGY termékfejlesztői ezért úgy állították össze az új receptúrát, hogy az megfeleljen a fogyasztók egyre nagyobb igényeinek, illetve a lehető legnagyobb mértékben természetes összetevőket tartalmazzon.

Caralotion1-287x300 CARALOTIONKIVÉTELES VÁLTOZÁS

A változás már első ránézésre, a termék csomagolásán is észrevehető. A CARALOTION 200 ml-es kiszerelésű, praktikus tubusos csomagolást kapott. És mivel minden részletnek megvan a jelentősége, biztosan kitalálják, miért éppen a nyírfakérgeg képe díszíti a flakont… A CARALOTION illatanyagai ugyanis a PROTEKTIN RENOVE illatkompozíciójához hasonlók, és mindkét készítményt a Fa elemhez soroljuk.
Ezzel el is jutottunk a következő változásig. A CARALOTION illatának megváltoztatása olyan fontos lépés, amely alátámasztja törekvésünket a legtermészetesebb összetétel kialakítására.
Végül, de nem utolsósorban biztosan felkelti a figyelmüket a CARALOTION megváltozott állaga is. A megújult testápoló tej sűrűbb lett, ezért kicsit nehezebbnek tűnhet, ám a kevésbé sűrű állagot biztosító, úgynevezett felületaktív anyagok hozzáadása ellentmondott volna annak a célunknak, hogy a terméket tisztán természetes eredetűnek őrizzük meg.

Bízunk benne, hogy a változtatások elnyerik tetszésüket, és a CARALOTION továbbra is a mindennapi testápoló rituálé szerves része marad. A CARALOTION könnyen kenhető, gyorsan beszívódik a bőrbe, és nem hagy maga után ragadós, zsíros nyomot.
Jómagam ilyennek látom a változtatásokat, és úgy érzem: az igényeimnek tökéletesen megfelelnek.

REGENERÁCIÓ, ÉRZELMEK

Ha az érzelmeinket nem fejezzük ki, magunkba zárjuk őket, vagy épp ellenkezőleg, rendkívül lobbanékonyan, túl hevesen adjuk őket a világ tudtára, akkor a bőrünk ekcéma, akne, viszkető kiütések stb. formájában jelezheti ezzel kapcsolatos rosszallását. Higgyék el, hogy így van – személyes tapasztalatból beszélek. A könyök és a térd a legveszélyeztetettebb terület, ahol ún. stressz ekcéma alakulhat ki. Vendégeimnél is sokszor találkozom ilyen jellegű tünetekkel.

A CARALOTION harmonizálja a máj és az epehólyag működését, ezzel erősíti mind a fizikai, mind a lelki/szellemi rugalmasságunkat. Segít abban, hogy nyugodt fejjel, tiszta elmével tekintsünk a negatív érzelmeinkre. Támogat abban is, hogy a haragot és elégedetlenséget szülő negatívumok helyett inkább a jó dolgokat, a pozitívumokat vegyük észre. Hiszen nekünk itt és most kell összhangban és elégedetten élnünk mindazzal, ami körülvesz, miközben empátiát tanúsítunk mások iránt. Ebben rejlik a Föld elem ereje.
Ha ezt megértjük, akkor az életünk kiegyensúlyozottá válik, mi magunk elégedettek leszünk, és nem kell tartanunk a kétségbeeséstől, esetleg a depressziótól. Az olyan étrend-kiegészítők, illetve természetes készítmények mellett, mint amilyen a REGALEN koncentrátum és a PROTEKTIN krém együttes alkalmazása, vagy akár a PROTEKTIN RENOVE, a KING KONG, a GYNEX és a CYTOVITAL krém vagy akár a CYTOVITAL RENOVE kombinációja, a CARALOTION ugyancsak kiváló lehetőséget ad a máj, az epehólyag, a gyomor, a lép és a hasnyálmirigy energetikai pályáinak harmonizálására.
Tudtak róla, hogy a cara szó latinul annyit tesz: drága, értékes, becses? Úgy gondolom, hogy a CARALOTION testápoló tej valóban az.
Segít megnyitni az elménket.

MARCELA ŠŤASTNÁ

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft