Barion Pixel

Energy egészségtudatos biokozmetikumok

Ha gyönyörű bőrre vágyunk, először önmagunkat kell megértenünk!
Az igazi titok nemcsak minden Energy kozmetikumban rejlik, hanem saját magunkban is, mélyen, legbelül.

Külsőnk a test és a lélek tükre, azaz a belső szépségünk tükröződése. Ezért nemcsak a bőrünk szépségével kell törődnünk – az igazi cél egész szervezetünk belső harmóniájának visszaállítása.
A gondosan összeválogatott, maximálisan hatékony összetevőknek köszönhetően ápoljuk a bőrt, erővel töltjük fel a belső szerveket, és visszaadjuk az elme nyugalmát.

Alapelvek:
– az Energy naturkozmetikumok kiemelkedően magas arányban tartalmaznak gyógynövény kivonatokat,
– magas ásványi anyag tartalmú termálvíz felhasználásával készülnek
– értékes és kiváló minőségű argánolajjal gazdagított
– fiatalító hatású borostyánkősavat tartalmaznak
– viszont NEM tartalmaznak parabéneket, szintetikus színezéket vagy illataromákat, nincs bennük kőolajszármazék vagy génmódosított anyag, NEM tartalmaznak továbbá kémiai UV szűrőket,sem SLS-t (nátrium-lauril-szulfátot)

Készítményeinket minden szempontból a legnagyobb műgonddal és tiszta szándékkal állítottuk össze. Kizárólag természetes forrásokból származnak, kímélik az arcbőrt, tökéletesen beszívódnak, kellemes az alkalmazásuk, és hosszan tartó a hatásuk. A rendkívül magas hatóanyag-tartalom úgy ötvözi magában a fitoterápia, az aromaterápia, a kristályterápia, a hagyományos kínai orvoslás és a biorezonancia módszereit, hogy maximálisan kedvező hatást érhessünk el.Beauty1.-300x138 Energy egészségtudatos biokozmetikumok

Természetes parfümök
Az egyedülálló illatot kizárólag a krémekben aromaterápiás mennyiségben jelen levő értékes esszenciák adják, megteremtve ezzel minden készítmény egyedi, kivételes jellegét. A RENOVE krémek olyan terápiás eszközök, amelyek a lélek legmélyebb rétegeire hatnak, és harmonizálják bensőnket. Mivel az esszenciák a növények lényegét hordozzák magukban, a növényvilág legerősebb hatású alapanyagainak számítanak, és közülük több is a legdrágább források közé tartozik.

Beauty2-286x300 Energy egészségtudatos biokozmetikumokMinőség
A gyártáshoz kizárólag a legjobb minőségű nyersanyagokat használjuk, amelyek a természetes kozmetikumok esetén megszabott szigorú előírásoknak és a fogyasztók legmagasabb igényeinek egyaránt megfelelnek. Gondosan megválogatjuk az aktív alapanyagok beszállítóit, és együttműködünk velük, hogy a növények természetes bioritmusával összhangban megőrizzük nagyfokú tisztaságukat, energetikai értéküket és hatékonyságukat.

A pentagram gondolata
A bőrápoló RENOVE kozmetikumok családját 5 olyan arcápoló krém alkotja, amelyet az 5 elem harmóniájának alapelve szerint fejlesztettek ki.
Ez az 5 egyedülálló krém a hagyományos kínai orvoslás (hko) 5 elemét képviseli: A Fát, a Tüzet, a Földet, a Fémet és a Vizet. Öt készítmény, amelyek mindegyike egy adott szervcsoportra, bőrtípusra, továbbá lelkiállapotra vagy a szervezet belső egyensúlyi állapotára hat. Az egyes krémek kölcsönösen kiegészítik egymást, és egymásra épülve teljes rendszert alkotnak.
A megfelelő krém kiválasztása ezért teret enged a játékosságnak és főleg az intuíció érvényesülésének. Válasszon akár illat vagy szín, akár az aktuális kedélyállapot vagy a konkrét szükséglet alapján, döntése mindig helyes lesz.

 

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft