Barion Pixel

A Pentagram regeneráció, mint világméretű újdonság!

Az Energy Nemzetközi Társaság minden táplálék kiegészítője testünk energetikai szinten történő harmonizálásával részt vesz szervezetünk regenerációjában, ellenálló képességének növelésében. Azzal, hogy energetikai szinten harmonizálják az egyes meridiánokat, elősegítik a hozzájuk tartozó szervek helyes működését. A termékek nem csak különböző egészségügyi problémáinkon segíthetnek, de fontos szerepet játszanak a megelőzésben is. A Pentagram regeneráció ezért számít világviszonylatban is újdonságnak, mely megérdemli, hogy gyönyörű bolygónk minden részén elterjedjen.

Az egészség színvonala egyenesen arányos azzal a képességgel, hogy hogyan tudjuk kiiktatni a környezet szervezetünkre gyakorolt nemkívánatos hatásait. A vitamin- és nyomelem hiánynak, mint minden kóros jelenségnek, megvan az eredendő oka. A szervezet ilyenkor, csak a hiánytüneteket mutatja, ezért fontos először az alapvető okok kiküszöbölése a másodlagos tünetek kezelése helyett. A hiányzó elemek pótlása csak rövid ideig hat, s a beteg számára csak fölösleges kiadást jelent. A probléma megoldásának kulcsa azoknak a változásoknak a megértése, melyek a szervezetben lejátszódnak, s egyenes következményei a környezetben végbement változásoknak.

Az ember, aki évszázadokon keresztül harmóniában élt a természettel, szinte minden átmenet nélkül olyan környezetbe került, mely telített toxikus hulladékkal, negatív kisugárzással és szennyezett levegővel. Kénytelen állandó stresszben élni, olyan rákkeltő anyagokat tartalmazó élelmiszert fogyasztani, melyek nem választódnak ki a szervezetből, hanem elraktározódnak a sejtekben. A környezet heves változásainak következményeként nemcsak a sejtek – mint a szervezet alapvető építőelemei – vannak negatív hatásoknak kitéve, hanem a szervek is, s így nem képesek funkciójukat ellátni. Mivel már beszéltünk a vitaminhiányról, tudnunk kell, hogy a szervezet vitaminokkal és ásványi anyagokkal való hiányos ellátásának oka az emésztőrendszer és a belek rossz működése, melyek közvetlenül rést vesznek a már említett elemek felszívódásában. Helytelen működésük másodlagosan komplikációkat okozhat, melyek okai a szervek közötti kapcsolatban keresendők. Ha bekövetkezik ezeknek a szerveknek a detoxikációja és regenerációja és működésük helyreáll, akkor a szervezet önállóan is képes szabályozni és megfelelő mértékben felhasználni ezeket az elemeket – csupán a napi táplálékból.egészség A Pentagram regeneráció, mint világméretű újdonság!

Az emberi test szervei számos energiapályával kötődnek egymáshoz, melyek az energia átvitelére szolgálnak, és az egyes alkotóelemek között mint információs csatornák működnek. Ha a folyamatban meghibásodás történik, az egész pályán egy láncreakció indul el, amelyek az ehhez a pályához tartozó szervek látszólagos egészségügyi komplikációjában nyilvánul meg. Ennek a filozófiának az alapján látnak hozzá az Energy termékei a szervezet teljes regenerációjához. Végső sikerük széles spektrumú hatékonyságukkal magyarázható.

A Pentagram regeneráció

A Pentagram regeneráció alapja a bioinformációs terápia és az egyénhez való holisztikus hozzáállás, amely az egész egyéniségre irányul (szellemi, érzelmi, lelki és fizikai szempontból) és amely figyelembe veszi, hogy a test és az értelem egymással kölcsönös kapcsolatban van. Az Energy termékekben található növényi anyagok és bioinformációk segítségével néhányszorosan felgyorsul a toxikus anyagok kiválasztódása a szervezetből. Az öt termék az emberi szervezet öt részére hat (öt lépcsőfok az egészséghez). Hatásaival ez a rendszer mind a 12 alapvető energiapályát lefedi, a termékek alapvető rendszereit. Ha nincsenek egészségügyi problémáink, akkor a készítményeket egyesével a következő sorrendben szedjük: Vironal, Regalen, Renol, Gynex, Korolen. A sorrend a biorezonancia elvén működő műszerek különböző tesztjeivel, és pszichotronikai módszerekkel megváltoztatható és pontosítható. Ha vannak egészségügyi problémáink, kezdjük annak a készítménynek a szedésével, mely legjobban hat az adott problémára, s a javulás, illetve a teljes gyógyulás érdekében az egész regenerációs folyamaton áteshetünk.pentagram1-300x130 A Pentagram regeneráció, mint világméretű újdonság!

Az Energy készítmények hatásmechanizmusa:

Az Energy cég kifejlesztett öt széles hatáskörű alapkészítményt. Annak ellenére, hogy széleskörű hatást fejtenek ki, mindegyik a test csak egy bizonyos területét befolyásolja. Az általunk használt termék mindig további szerveket készít fel a regenerációra, és így könnyedén elérhető az egész szervezet fokozott mértékű regenerációja. Mivel minden termék a testnek csak bizonyos területét befolyásolja, és nem hat az egész szervezetre egyszerre, maximálisan kifejti hatását az adott területen. A homeopatikus és bioinformációs készítmények a harmonizációs hatások széles skáláját kínálják. Hatásukat a legmagasabb szinten fejtik ki, ami a mi szervezetünk sajátja.minőség-146x300 A Pentagram regeneráció, mint világméretű újdonság!

Egy bioinformációs termék képes tíz másik vitaminkészítményt egyszerre pótolni, s emellett nem károsítja szervezetünket, egészségünket. A Pentagram regeneráció elvét könnyű megérteni. Mindenki rövid idő alatt megtanulhat úgy dolgozni a Pentagrammal, hogy az egészsége hasznára váljon. Teljesen eltér az un. „csodás, mindent gyógyító szertől”, amely az emberi hiszékenységre támaszkodik. A Pentagram-termékek egyidejűleg több szinten is kifejtik hatásukat. A termékeket úgy állították össze, hogy az összetevők kölcsönösen kiegészítsék egymást, s ezzel hatásuk megsokszorozódjon. A pszichotronika elveinek felhasználása a regenerációs készítmények gyártása során, nagyon érdekes és hasznos. Tesztek segítségével állíthatjuk össze a regenerációs készítményeket, s egymás után kipróbálhatjuk, a test mely pályáira lesznek hatással, és mekkora lesz a hatásfokuk. Ez bizonyos mértékben emlékeztet a számítógépes szimulációra, abban a vonatkozásban, hogy az emberi agy is egyfajta biológiai számítógép. Ha megfelelő a programunk és tudunk vele dolgozni, mindig kaphatunk hasznos információkat bármilyen kérdéssel kapcsolatban.

A beteg embert olyan házhoz hasonlíthatjuk, amelyben kikapcsolták az áramot. Ott semmi sem működik, nincs értelme életre kelteni valamit, ha hiányzik az élet létezésének alapja – az energiapont. Nem érvényesülnek a különböző kiegyenlítések és cserék. Legjobb, ha a házban újra bekapcsoljuk az áramot, így minden úgy kezd működni, ahogyan kell. Hasonlóképpen van ez a testtel is. Sok próbával bebizonyították, hogy az emberek és a növények szervezetébe homeopatikusan, vagy bioinformációsan bevitt elemeket és vitaminokat teljes egészében helyettesítik azok a készítmények, amelyek ezeket az anyagokat koncentrált állapotban tartalmazzák.

KÉSZÍTMÉNYEINK MINŐSÉGI JELLEMZŐI
Az Energy Nemzetközi Társaság alapvető kínálata kizárólag természetes, nagy hatékonyságú táplálék-kiegészítőkből és kozmetikai készítményekből áll. A készítmények összeállítása és gyártása az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám a szakértők mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismereteit is.
Ezen kívül pedig nagy figyelmet fordítunk azon diagnosztikai- és gyógyászati készülékek, valamint technológiák kifejlesztésére, illetve továbbfejlesztésére, amelyek nagymértékben hozzájárulnak kínálatunk bővítéséhez, illetőleg készítményeink propagálásához.

Várjuk szeretettel az Energy Klubokban!

 

Online katalógus:
http://www.energy.sk/hu/menu_x7091x.asp

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft