Barion Pixel

MOST MÉG IDŐSZERŰBB AZ ELSŐDLEGES MEGELŐZÉS

Az ember időnként megbetegszik, meg kell küzdenie a fertőzésekkel, különböző kórokozókkal vagy sérülésekkel. Ez általános, szinte természetes dolog, ami mindig is hozzá tartozott az életünkhöz.
Az emberi test ily módon képes természetes módon regenerálódni, önmagát gyógyítani, illetve aktív módon védekezni.

Amikor valami kibillent bennünket az egyensúlyunkból, valamiféle láthatatlan erők testünk belsejében mégis csak igyekeznek visszaterelni minket a biztos középponthoz. A betegség nem más, mint az egyensúly visszaállításához vezető út.

Vissza a belső egyensúlyhoz….
Bár sok bűnt követünk el saját testünkkel szemben, szervezetünk rendszerint mindig leküzdi a bajt, innen elvesz, oda hozzátesz, valamint igyekszik megőrizni a belső környezet homeosztázisát, azaz a testben levő elektrolitok egyensúlyi állapotát. Szervezetünk tehát bizonyos értelemben egyfajta gép, amely meghatározott feltételek teljesülése mellett működik. Nagyon okosan működik, ezért előfordulhat, hogy nem is törődünk vele, hiszen meg vagyunk győződve arról, hogy „majd úgyis megoldja a gondokat”. A betegség gyakorlatilag mindig a test egyensúlyába, fiziológiai erejébe vagy természetes energetikai tartalékaiba való beavatkozás. Az egyensúlyi állapot visszaszerzésének minden alkalommal megvan a maga ára, a betegségek esetében mindezért a saját energiánkkal fizetünk meg. Testünk több energetikai forrás közül választhat, és ezek némelyike megújítható, más források viszont nem.emberi-test-2-6d4b528391-300x195 MOST MÉG IDŐSZERŰBB AZ ELSŐDLEGES MEGELŐZÉS

Energia a májból vagy a veséből…
Szervezetünk normális körülmények között a májból szerzi a test gyógyulásához szükséges energiát. A glikogén készleteket egyfajta hajtóanyagként hasznosítjuk a test teljesítőképességének növeléséhez. Ha a májműködés valamilyen okból meggyengült, testünknek „mélyebben kell a zsebébe nyúlnia”, és a rejtett veseenergiát felhasználva, be kell avatkoznia az ásványi anyagok metabolizmusába. Ezért érdemesebb folyamatosan felhalmozni a megújítható energiát a májban, hogy ne kelljen elvenni a vesékben található, megújíthatatlan energiakészletekből.
A betegségekkel szembeni harc során azonban jobb és megfelelőbb stratégia, ha a védelmi energiánkat erősítjük. Ez a vej csinek (wej chi) nevezett, közvetlenül a bőrünk alatt áramló energia egyfajta energetikai pajzsot képez a testünk körül, védelmezve minket a külső világ támadásaitól. Éjszaka ez a védelmi energia mélyebbre vándorol a testünkben (ezzel függ össze, hogy az ágyban betakarózunk), majd reggel 5 és 7 óra között ébredezik. Ezért ez a legmegfelelőbb ideje a reggeli felkelésnek is.

Tippek a védelmi energia megerősítésére
A védelmi energia megerősítésére kiválóan alkalmazható a VIRONAL,vyr_925vironal-192x300 MOST MÉG IDŐSZERŰBB AZ ELSŐDLEGES MEGELŐZÉS amelynek jang erősítő hatása van, és támogatja az immunrendszer működését. Elég, ha 5-7 cseppet cseppentünk belőle a nyelvünkre, még az ágyban. Ha ön szeretné megerősíteni a védelmi energiáját, használja a VIRONAL-t elsődleges megelőzésre akkor is, ha egyébként jól érzi magát.
De ha mégiscsak bujkálni kezd önben valami, alkalmazza megelőzésképpen a GREPOFIT-ot is.
grepofit-e1514563401952-300x266 MOST MÉG IDŐSZERŰBB AZ ELSŐDLEGES MEGELŐZÉSA GREPOFIT megnöveli szervezete aktív energiáit, és segít rendet tenni. Normális körülmények között azt javasolnánk, hogy a VIRONAL-t akkor szedje, ha „nem érzi jól magát”, a GREPOFIT-ot pedig akkor, amikor már „rosszul érzi magát”, ám az idei influenzaszezon különlegesnek minősül, ezért nem árt előre felkészülni, és semmiképpen sem szabad lebecsülni a prevenció jelentőségét.
Szedje a VIRONAL-t minden reggel, és vegye be hozzá a GREPOFIT-ot, ha fáradtnak érzi magát.Ha pedig a vírusok mégiscsak megtalálják a kiskaput, kezdje el szedni a DRAGS IMUN-t is, amelynek vírus- és baktériumellenes hatásaira egészen biztosan szüksége lehet.

Forrás: Energy Klub Kalocsa

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft