Barion Pixel

Zöld élelmiszerekkel fogyni?

A fogyókúrák legközismertebb módja a kalóriaszegény diéta, amely a bőr alatti zsírlerakódásért felelős cukor, keményítő és zsírok kizárásán vagy minimálisra csökkentésén alapul.
A kampányszerűen végzett több hetes, éhezéssel járó fogyókúrák eredménye nem tartós.
A túlsúly valódi okát kell megfejteni….
A zsír – ’’túlsavasodási’’ probléma következménye. A testünk zsírsejteket hoz létre, hogy becsomagolja a savakat és a méreganyagokat. Így megakadályozza a szervek károsodását. (Évente az élelmiszereinkből 4 kg kemikália kerül a szervezetünkbe: ízfokozó, színfokozó, stabilizálószer, tartósítószer, stb.). A szervezet a zsírsejtek segítségével menti meg az életünket.fogyás-272x300 Zöld élelmiszerekkel fogyni?

Hogyan jönnek a képbe a zöld élelmiszerek?
A Barley (Fiatal Árpa) Chlorella alga és a Spirulina alga, amellett, hogy javítják a vérképet és a pszichikumot, jótékonyan hatnak a hormonrendszerre, lassítják a sejtek öregedését, hatékonyak a gyulladásokkal, fertőzésekkel szemben, csökkentik a máj és a vér koleszterin szintjét. Emellett a sok kiváló hatás mellett fogyás szempontjából a lúgosító hatásuk a fontos. Segítségükkel a sav-lúg egyensúly helyreáll.
Mit is jelent ez számunkra? Amikor elkezdjük fogyasztani a zöld árpa italt és hozzá az algákat a szervezetünk ph-ja átbillen lúgosba. Megjegyzem napi két-három liter folyadékra szükség van, hogy a sejtek újra tiszta vízben “fürödjenek”. Egy-két hét után meglepően energikusak és könnyedek leszünk, megindul a fogyás kimerítő diéta nélkül. Amint a sejtek körül a ph lúgos, a zsírsejtekből kiengedi a szervezetünk a méreganyagokat, savakat. Így a zsírsejtekre nincs szükség. Ezt a folyamatot tartva, elérjük a kívánt súlyt.fogyás1-300x157 Zöld élelmiszerekkel fogyni?

Lássunk még pár szempontot, ami szerint kiválasztásuk egyszerűbb lehet:
vitamin és ásványianyag kiegészítésben: legkimagaslóbb az árpapor
edzéskiegészítésben: a spirulina a legmegfelelőbb hosszútávon, edzés alatt az árpapor
alultápláltságban: főként a spirulina, de a chlorella is használható
vérszegénységben: mindegyikük remek kiegészítő
– öregedés, rossz ellenállóképesség: az árpapor kiemelkedő enzimtartalma miatt, az algák a nukleinsav és beta-karotin tartalmuk miatt juthatnak szerephez
fogyásban: gla zsírsav és jódtartalma miatt a spirulina, magas enzimtartalma miatt az árpapor jöhet számításba
mélytisztító hatás: a klorella a legeredményesebb közülük
immunrendszer erősítése: a klorella a legjobb, a benne található CGF növekedési faktor révén

Mindezek után ha részletesebb információt kérnétek vagy szeretnétek ingyenesen kipróbálni valamelyiket, írjatok és keressetek fel a Klubban!

Forrás: Energy Klub Kalocsa

Szólj hozzá!

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft