Barion Pixel

WATER BALANCE 150 ml

5 700 Ft

tisztító és relaxáló hatású arclemosó

  • NYUGTATJA AZ IRRITÁLT, PROBLÉMÁS BŐRT
  • ÜDÉVÉ VARÁZSOLJA A FÁRADT BŐRT
  • STIMULÁLJA ÉS HARMONIZÁLJA A BŐRT
Kategória:

Leírás

A Water Balance használata

A tisztító és relaxáló hatású arclemosó Dél-Portugália napsütötte lankáin egymással szimbiózisban élő balzsamos szuhar ( Cistus ladanifer) és füzéres levendula (Lavandula stoechas) hidrolátumát tartalmazza. Az arctisztító egyedülálló hatékonysága a két említett növény egymást erősítő, szinergikus hatásainak köszönhető.

A Water Balance arctisztító nyugtatja az irritált, problémás bőrt, harmonizálja a fáradt bőrt, és stimulálja, valamint üdévé varázsolja az érett, megereszkedett, fakó arcbőrt.
Használata a sminklemosó Visage oil olajjal, a Visage balance arcpakolással és a Renove arcápoló krémekkel együtt ajánlott.

Hatóanyagok

Balzsamos szuhar (Cistus ladanifer) és füzéres levendula (Levandula stoechas) hidrolátumai.

Tartalom: 150 ml

WATER BALANCE

A balzsamos szuhar (Cistus ladanifer) és füzéres levendula (Levandula stoechas) hidrolátumainak kombinációját tartalmazó tisztító és relaxáló hatású arclemosó nyugtatja az irritált, problémás bőrt. Harmonizálja és üdévé varázsolja a fáradt bőrt, miközben stimulálja is azt. Használata a sminklemosó Visage oil olajjal, a Visage balance arcpakolással és a Renove arcápoló krémekkel együtt ajánlott.

INGREDIENTS:

Cistus Ladaniferus Leaf/Stem Water, Lavandula Stoechas Leaf Water, Phenethyl Alcohol.

AJÁNLOTT ALKALMAZÁS ÉS ADAGOLÁS:

Először távolítsa el a sminket az arcáról, nyakáról és dekoltázsáról, majd permetezze bőrére a Water Balance arctisztítót. Bőre még tökéletesebb megtisztításáért törölje át arcát, nyakát és dekoltázsát egy vattakoronggal. Bőre tonizálásáért permetezze arcára, nyakára és dekoltázsára még egyszer a Water Balance terméket. Használat előtt gondosan rázza fel!

TÁROLÁSA:

Száraz, 10–25 °C hőmérsékletű helyen tartandó. Óvja a közvetlen napsugárzástól! Óvja a fagytól! Gyermekektől távol tartandó

TARTALOM:

150 ml

MINIMÁLIS ELTARTHATÓSÁGA:

Felhasználható a csomagoláson jelzett időpontig.

GYÁRTÓ

Energy Group, a. s., Jeseniova 55, 130 00 Praha 3, ČR

Tel./fax: +420 283 853 853/54
info@energy.cz
www.energy.cz

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.