Barion Pixel

Állapotfelmérés

Biofizikai állapotfelmérés

A SENSITIVE készülékek az agyi irányító központok és a belső szervek, szövetek között végbemenő, kétirányú információáramlást vizsgálják. Több csatornán át – binaurális (SBA) szenzorokkal ellátott fejhallgató és lapelektródák – nyerik az információkat a szervezetből. Ezáltal a SENSITIVE készülékek működése túllép a biorezonancia korlátain. 

Az egyes szerveknek, szöveteknek és sejteknek meghatározott bioelektromos jellemzői vannak. Ezek az elektromágneses mezők tartják fenn az úgynevezett fiziológiás egyensúlyt (az egészséget), és megváltoznak akkor, ha a szervezetben bármilyen kóros folyamat kezdődik, illetve megy végbe (kvantum entrópia). 

Kezdetben csupán mélyen fekvő, először csak a szöveteket érintő változások mennek végbe, és ezek kizárólag a SENSITIVE készülékek által alkalmazott energo-információs, vagyis nem lineáris vizsgálattal (Non-Linear Diagnosis System, NLS) észlelhetők. Így lehetséges a legkisebb változások kimutatása az emberi szervezetben – még az előtt, hogy megjelennének a klinikai tünetek, illetve a működési zavarok.

allapotfelmeres-990x1024 Állapotfelmérés

Figyelem: a biofizikai állapotfelmérés és kezelés nem helyettesíti az orvosi diagnózist és a kezelőorvos által elrendelt terápiát! 

Az állapotfelmérésre előzetes időpont egyeztetést kérünk a Klub telefonszámán. 

Az állapotfelmérés 1-1.5 óra elteltével a egy 3 hónapos terápiát kezdünk, 

mely alatt figyelemmel kísérjük, és segítjük, 3 hónap elteltével egy kontroll 

mérést csinálunk, és összehasonlítjuk a kezdő állapottal. 

A terápiára minden esetben az Energy készítményeivel kerül sor. 

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft