Barion Pixel

Klubtagság regisztráció

Az Energy termékek klubtagsággal vásárolhatóak meg. Ha még nem klubtag, akkor a rendelése mellé tegye kosárba a „Klubtagság regisztráció” nevű terméket. Amennyiben esetleg ezt elmulasztja, abban az esetben a rendelése mellé tesszük.

Gyakori kérdések a klubtagsággal kapcsolatban:

Kiválthatom a gyógyszereimet az Energy termékeivel?

Az Energy termékek szedése nem helyettesíti a gyógyszerszedést. Vannak kizáró esetek, de 2 óra különbséggel lehet a gyógyszert és az Energy termékeket szedni. Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét. Az étrendkiegészítők használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást.

Mi a klubtagság?

A regisztráció 1 évre szól, mindig a belépést követő 12 hónapig tart, a 13. hónapban kell megújítani(jelenleg 1500.- forint). MLM rendszerű, de nincs vásárlási kényszer. A lejárat után 6 hónapig tart a rendszer, utána „elfelejt”, újra kell regisztrálni.

Mit kapok a klubtagsággal?

Klubtagsági áron vásárolhatok a regisztrációs számomra, amit a barátok, rokonok is igénybe vehetnek az ország valamennyi Klubjában. Az akciókat csak regisztrált klubtagok vehetik igénybe.

Hogyan használjam a termékeket?

Klubtagoknak a termékek vásárlásakor ingyenes a tanácsadás.

Mi van, ha nem jó nekem a termék?

Visszavásárlási garanciát adunk a Klubban vásárolt termékekre, ez minőségi panasz esetén is érvényes.

Van még más előny is?

A Klubban megtartott ismeretterjesztő előadásokon ingyenes a részvétel. A VITAE magazin évente 10x megjelenő számát postai úton kapja meg.

Kérdése van?

Ha úgy érzi, hogy tuduk segíteni, keressen bátran.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft